Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumdudum
tag
csak aza baj hogy az barbár fejfedő..
nekem meg máá megvan az egész IK bíbíí..
amugy kulcsokkal még mindég jól lehet kereskedni, bár én sem tudom megölni Nihlathakot (majd talán most a barbárral megpróbálom
.. szóval én így szoktam csinálni hátha valakinek segítek vele picit..: összeszedek 3 terror és 3 hate kulcsot, Dest kulcsot meg veszek mer ugy gyorsabb (1 dest key = 1 Pul), de persze 3 kulcsért is lehet kapni Dest key-t.. szal eladom a 3*3 kulcsot egy Malért( ha szerencsénk van Ist-et is kaphatunk érte) a mal meg ugye két um azaz 4 pul tehát nyertünk rajta 1 pult.. kicsit hosszadalmas de egy nap alatt egy Mal rúnát lehet belőle profitálni..
más..: ugye mondtam hogy megvan az IK és télleg jó MF-elni vele(pláne két Ali babával
csak hiányzik a teleport
Amugy megéri az Ali babába 4 istet tenni? (+120% mf) most ojan 260 %om van és még nem tettem Topázt az IK armorba...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem meg máá megvan az egész IK bíbíí..
Amugy megéri az Ali babába 4 istet tenni? (+120% mf) most ojan 260 %om van és még nem tettem Topázt az IK armorba...