- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
$mith
tag
válasz mongoose123 #5149 üzenetére
Nagyon nagy THX (működik )
Tudom, hogy Battle.neten BAN jár érte, de nekem SINGLE-hez kell! Amúgy szerintem ez Single-ben nem számít csalásnak mert máshogy nem lehet megoldani a tárgycserét (nem úgy mint Multiban, hogy átadhatod havernak).
De a Blizzard szerint nyilván ez is cheat és szerintük meg is van rá a megoldás: minden egyes karaktereddel szedd össze mindig a neki éppen megfelelő tárgyakat és játssz 10000 évig éjjel-nappal a játékkal (akkorra kb. meg is lesz Singleben)5148 Cyberbeni: 1x próbáltam Hero Editort szét is ba****m a karakterem vele, szóval ez nekem nem kell. Meg amúgy is amennyi tárgyat farmolok bele is őszülnék ha mindig ki kéne lépnem aztán be a He-ba aztán megint...
Ja, ha valakinek kell valami tárgy (nem cheates, csak single playeres) szívesen odaadom ha megvan.
Még 1x, köszi szépen a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest