-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
$mith
tag
válasz
mongoose123 #5149 üzenetére
Nagyon nagy THX
(működik
)
Tudom, hogy Battle.neten BAN jár érte, de nekem SINGLE-hez kell! Amúgy szerintem ez Single-ben nem számít csalásnak mert máshogy nem lehet megoldani a tárgycserét (nem úgy mint Multiban, hogy átadhatod havernak).
De a Blizzard szerint nyilván ez is cheat és szerintük meg is van rá a megoldás: minden egyes karaktereddel szedd össze mindig a neki éppen megfelelő tárgyakat és játssz 10000 évigéjjel-nappal a játékkal
(akkorra kb. meg is lesz Singleben)
5148 Cyberbeni: 1x próbáltam Hero Editort szét is ba****m a karakterem vele, szóval ez nekem nem kell. Meg amúgy is amennyi tárgyat farmolok bele is őszülnék ha mindig ki kéne lépnem aztán be a He-ba aztán megint...
Ja, ha valakinek kell valami tárgy (nem cheates, csak single playeres) szívesen odaadom ha megvan.
Még 1x, köszi szépen a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- LEGO klub
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Formula-1
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest