Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mongoose123

    aktív tag

    válasz icons #5130 üzenetére

    1. Hoto-nak természetesen flail felel meg. annak van több fajtája is (scourge stb..) de a legjobb a flail mert annak a legkisebb a követelménye.

    2.Ha merc-nek tervezed akkor olyat kell keresni ami elite armor etheralt és 0 socket aztán azt belehet buggolni és ha szerencséd van 4sox (socket) lesz ami alapból 900-1100deff között fog mozogni miért jó ? mert így az 2000deffes etheralt fortitude helyett legalább 3000+ jön ki. Amúgy ha non etheraltat akarsz akkor a legjobb választás hozzá az archon plate mivel az archon platenak több durbalityje van mint a dusk shroudnak és 103str (strenght) kell hozzá. érdemes valami olyan archon plateba rakni ami vagy ed-t ad vagy pedig legalább 500deffel rendelkezik alapállapotban.

    3. Enigma-t dusk-ba szerintem értelmetlen mivel nagyon kevés ed-je van. maximum olyanba éri meg ami 10 fölött ed-t ad és +15durbalityt. Amúgy ha nem akarsz sokat str re rakni akkor mage plate mivel annak 55str kell és 60durbality ami egyhamar nem megy tönkre. Viszont ami a különbség a mage plate és az archon plate között az a defense és ez meg is látszik. most két választás van mivel az arcon platenak 103 str kell így előnyösebb a mage plate mivel így meglehet spórolni 47str-t. Mage plate enigma-t inkább paladinra érdemes rakni hogy ha olyat tervezel aminek sok élete van. persze emelett dexterityre is kell rakni hogy meglegyen a maxblock.

    4. Infinity-t én csak trap assassinra vagy pedig light sorc-ra raknék blizzardosra felesleges.

    5. Hammer pala ha mf-re használod akkor előnyösebb az insight és 2 soj rá (stone of jordan) ahoz hogy az act3 merc erős legyen és olyan ami nem hal meg minden 5dik ütés után nagyon sok pénz kell.
    Annak a buildje :
    shieldnek phoenix ( vex vex lo jah )
    fegyver (lawbringer, mert az undeadokat hátra löki a sanctuary aura miatt)
    sapinak dream (Io Jah Pul)
    armor pedig döntés szerint. én coh-t (chains of honor) raknék rá.

    Személy szerint nekem olyan mercem volt a hammer palámon ami bowos volt.. igen elsőre lehet hogy furcsa viszont szinte halhatatlan volt

    Azért ezt is leírom de nem fejtem ki hogy miért..

    Armor : Bramble
    Weapon : Faith
    helm : dream

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák