-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sirandrish #2414 üzenetére
Hozzászoktam már, hogy más játékok azt mentik, ami épp van. Amúgy az emberek birkák. Eddig még nem zavart vészesen, de most, mikor elszarta az összes használható cuccom, kicsit elment a kedvem tőle.
Alvin_ti4200: nekem úgy tűnt, a segítőm se sokáig húzza előtte, egyébként meg könnyű mondani, hogy ne álljak meg... azon a kis helyen semmi mást nem lehet csinálni, csak állni. Barbárral vagyok, az meg főleg közelharcban erős. Hogy milyen spell? Lövésem sincs, csak úgy elkezdtem játszani a játékkal, nem értek én az ilyesmikhez. Fegyver? Valamilyen buzogámyom volt mindkét kezében, aztán meg egyik kézben csontpajzs (40-es védelemmel csábítónak tűnt), másikban meg mikor mi...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen routert?
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest