-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
Szevasztok
Újra kedvet kaptam a játékhoz... Most viszont pala karit kezdtem.
De el vagyok veszve...
Normál szinten végig vittem, egész jó kis karaktert sikerlült összerakni, de nightmaren már teljesen halott ez a karakter, egyszerűen nem lehet vele játszani...
Próbáltam utána nézni buildeknek, hogy mit és hogyan is kéne csinálni, hogy jó legyen, de mindenhol csak 60-70-80-as szintű palákat találok, azoknak hogy kéne kinézniük, de az oda vezető útról nincs semmi infó, hogy 30-40-es szinten, vagy ahol most én vagyok, 34-es szinten is élvezhető legyen a játék...
Normál szintet végig vittem a Holy Fire aurával és mellé a Vengeance skillel.
Viszont nightmaren ez így nagyon kevés...
Ellenállásokra rámentem, tűz ellenállásom maxon van, méreg 62%, villám és jég elleni 55 és 58%.
Nightmare, első pálya, Akaránál most tudok resetet tolni. Mire kéne rámennem, hogy kéne kinéznie a palámnak, hogy helyt álljon?Köszi, ha segítesz 1 nem hardcore játékos nyelvén is
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest