Hirdetés
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz vaakuum #113987 üzenetére
Szerintem két egyformát nem tudsz felvenni.
Itt van amúgy két külön oldal leírása a strafe DHról:
https://maxroll.gg/guides/god-ha-demon-hunter-guide
https://www.icy-veins.com/d3/demon-hunter-hungering-arrow-build-with-godItt megtalálod hogyan érdemes használni. Persze vannak különböző variációk de nagyjából irányba állít.
-
reelc
veterán
válasz vaakuum #113966 üzenetére
Milyen alapanyagot használsz?
Lvl70-est?Ezt a receptet kell használnod: Upgrade Rare Item (Hope of Cain)
Elég sok olyan legendary van, amit bármely class használhat, ill. ott vannak a class specifikusak, a szet darabok.
Ezért nincs értelme felsorolni az eredményt, mert ha azt mondom lehet mondjuk 10 féle, nem vagy előrébb vele. -
_ocsisajt
őstag
válasz vaakuum #113967 üzenetére
>Minden< mob a területen a fegyó 2800%-át kapja 5 másodpercig!
Tick rate-et (azt nem tudom, hogy az attack speedhez van-é köze) ne kérdezd, azt nem tudom.tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
reelc
veterán
válasz vaakuum #113955 üzenetére
Mégvalami.
Majd ha nézel videókat a magyar oldalról... némelyik elég régi, azóta patchek változtattak.
Pl. a kocka.
Nagyvonalakban megmutatja merre van a kocka, ez helytálló.
A receptek is, úgy rémlik. Láthatod mi mire való.
De pl. a nyersanyagokat már másképp kell berakni, mert egy patch miatt másképp tárolódnak. Ez ne zavarjon meg. Automata kitöltés van a "Fill" gombbal, nem neked kell betenni a nyersanyagokat bizonyos recepteknél.
Egy random videó róla. -
reelc
veterán
válasz vaakuum #113955 üzenetére
Sok sikert!
Az itemek amúgy fixek (mármint az adottakból esik valamennyi, a mennyiség függvénye a fentebb linkelt nehézségi táblázat) nem fogod pl. teljesen felcuccolni a karit belőlük.
Csak pár tárgy használható bármire is.
Elsősorban a rift a megfelelő a kari felcuccolására.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz vaakuum #113953 üzenetére
Továbbra is azt tudom mondani, hogy az összefoglalóban van említve 2 magyar honlap is.
Sok minden levan írva rajtuk, van amelyik gárdája csinált jópár videót is."A topik összefoglalóban benne van 2 hazai oldal linkje is, szerintem tanulmányozd át őket.
Mert lesz még kérdésed (legendary gemek, a kocka, stb.), és ott már vannak válaszok."
Pont egy hete írtam.[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
válasz vaakuum #113949 üzenetére
Hmm. Akkor javaslom, hogy nézz utána kicsit, hogy működik a játék.
Dióhéjban: végigviszed a sztorit. Mindegy milyen szinten vagy, minden portál megnyilik a térképen és a városokba kerül egy obelszik, ott indulnak a riftek. Pl Act1-ben a kovács mellett (ez a legkényelmesebb, minden egy kupacban van). Ha letoltál egy nephalem riftet, esik egy kavics, amivel tudsz menni greater riftet. Itt 15 perc áll a rendelkezésedre, ha letolod addig, fejleszthetsz egy legendás kavicsot, ami minden gr végén esik (míg meg nem lesz az összes) Gyűrűbe és nyakláncba teheted többnyire. Ezek kellenek.
Ha elérted a 70-et (mindegy, hogyan), akkor kell egy fresh70 starter guide, annak, amivel mész.
Kocka esszentiális, akár level 1-től is megszerezhető adventure módban (akkor nyílik meg, ha végigvitted a szorit). Itt le van írva, hol van.
Season: 0-ról kezdesz, speckó szezon bonuszokkal. Első karinak is jó, másodiknak még jobb.
Kb ennyi.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
DjDanee87
addikt
válasz vaakuum #113949 üzenetére
Riftet bármelyik act városában tudsz indítani az oszlopra/obeliskre kattintva. A lényege hogy kapsz egy "random" területet random mobokkal és ölve őket nő telik a csík jobb oldalt. Ha megolsz 100%hoz kellő monstert megjelenik egy boss a riftben, ami több lootot dob (greater rift kulcsot is). Alapból riftben növelt magic find van, mint alapból tehát ott érdemes farmolni.
-
Edge
veterán
válasz vaakuum #113946 üzenetére
Az az értelme a különböző sebzés típusoknak itt d3-ban hogy mindegyikhez van egy effekt vagy épp társítható hozzá vmilyen effekt pl skillel, itemmel.
Pl. a fire sebzés az meggyújtja a mobokat(ignite)
cold sebzés lassít, fagyaszt
vagy pl. lightning sebzés stunol a wizard egyik passzívjával társítva, de van olyan uniqe item is ami szintén stun-ol lightning sebzéssel.
stb stb.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
chopin42
addikt
válasz vaakuum #113946 üzenetére
Ami lvl 70 alatt esik,az kockába; főleg ha kell valamibe.
Amíg nem vagy 70 és életképes t10+on, hanyagold a bountyt. Főleg ne azzal szintezz... told a nephalem rifteket a legnehezebb fokozaton amit bírsz, és a gr-t pushold szintén ameddig megy, építsd a karit, és utána mehet a menet.
Sebzésekre minden mob egyformán érzékeny, mindenre, ami van az a juggernaut (cc, stun, freeze, minden ilyemire immunis), meg a shielding (elitek bevéthet egy mobokt, immunis lesz, míg meg nem hal valamelyik másik).
Illetve kezdj szezon karit, mindenféle jutalom jár egyes feladatokért, pl teljes class set az adott classhoz.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
DjDanee87
addikt
válasz vaakuum #113943 üzenetére
Ilyen nincs diablo3ban. Minden dög egyforma sebzést kap
Itt egy táblázat mi változik nehézségenként: [https://d3resource.com/difficulties/]
Ha pl T3ról leveszed masterre 6 helyett 3 nounty alapanyagot kapsz a ládából.[ Szerkesztve ]
-
-
mephi666
nagyúr
válasz vaakuum #113938 üzenetére
Amikor kiesik valakinek egy cucc, már asszem akkor megvan a roll ahhoz a karakterhez igazítva, akinek esett (kis százalékban nem neki való statokkal) ...pl barbival kiütsz 20 bounty ládát, akkor hiába rakod félre, hogy dh-val azonosítsd: nagy eséllyel str lesz rajta
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DjDanee87
addikt
válasz vaakuum #113917 üzenetére
Csak a Shadow DH set ilyen, a többi bow/crossbow-al megy. De a shadow sem közelharci. Attól hogy egy tőrt fog a kezében a karakter még az impale skillt használod, ami dobálja a tőrt messzire.
Ha két db hand-crossbowt használsz akkor felváltva lő velük a karakter. Ha bármilyen skill erősítő vagy egyéb hasonló tulajdonság van rajtuk az érvényes folyamatosan. Ezzel ellentétben a sebzésed felváltva számolódik lövésenként, attól függően melyikkel lőtt éppen a karakter, tehát fontos mindkettőnél hogy jó legyen a sebzése - nem használhatsz valami lvl 20as itemet egyik helyett mert akkor minden 2. lövésed kicsi lesz.
-
DjDanee87
addikt
válasz vaakuum #113915 üzenetére
A felkiáltójeles küldetések nem riftek, hanem bountyk. A rift a városban indítható az oszlopnál.
Azért érdemes minden act-ot csinálni ha bountyzol, mert a fő célja a bountyknak az alapanyag amit az 5 küldetés után kapsz a ládában. Minden actnak megvan a saját alapanyaga, és a legtöbb dolog amikhez használható mindegyikből kér. Tehát csak Act1et farmolva nem mész semmire ha a célod mondjuk itemek Kanai kockába tétele. De itt még nem jársz ahogy én látom.
Szerintem ha még nem szerezted meg a kockát, akkor azt mindenképpen csináld meg. Nagyon sokat számít, már rögtön a játék elején ha beleraksz/extractolsz 1-2 hasznos legendary powert. Ennek érdemes utánaolvasni, ha nem tiszta hogyan működik.
Az amúgy nem mond sokat, hogy mit ír a karakterlap mint damage/sebzés. Az csupán azt mutatja mekkora lenne sebzésed ha nem használnál semmilyen skillt, csak autoattackolnál a fegyvereddel. De ugye ez felszorzódik még a használt sekill sebzésbónusával, illetve a különböző legendary hatásokkal/set bonusokkal amikből rengeteg van. A followernek nincs semmi ilyesmi, így elhanyagolható a sebzése.
Csak hogy egy példát mutassak mondjuk a DHdnál maradva: Felveszel 2 shadow set itemet [link] és kapsz 6000% sebzés bonust ha közelharci fegyvert használsz. Ez a karakterlapon nem látszik majd, holott több torment szintnyit erősít a karakter sebzésén.
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz vaakuum #113914 üzenetére
Beöltöztettem az enchantresst a ládámból, konkrétan 4-szer akkora lett a sebzése, mint a DH-nak (LVL 60 DH 58k sebzéssel és 400+ ezer toughnessel), és 6-szor nagyobb a toughness értéke . Lehet ő fogja megölni a bountis dögöket
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
chopin42
addikt
válasz vaakuum #113908 üzenetére
1> buildfüggő, de a mostnai patchban Enchantress/Scoundrel a legjobb, előbbi kiegyensúlyozott sebzés/védelem, utóbbi max sebzés. Farmoláshoz előbbi.
2>farmolni csak a rifteket (Nephalem/GR) érdemes, meg a bountykat a crafting anyagok miatt. Igazából nem is értem, mit akarsz az actokon farmolny, bountyt? Mind kell, 1-5-ismétlés.
3>Ha 70 vagy, akkor a fentiek. Nem, ha elfogy, nem ad többet.
4> lásd előbbi.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
reelc
veterán
válasz vaakuum #113821 üzenetére
Azt jelenti, hogy az éppen meglévő nyersanyagaid hány példányra elegendőek az adott cucc legyártását illetően.
#113824 MegalodonS: 4:36 az a 4 perc, így már nem annyi időben, és a lootja is vacaknak tűnt.
Viccet félretéve pár cucca már bevolt gemezve 100-assal.
Csak beletekertem.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz vaakuum #113807 üzenetére
A topik összefoglalóban benne van 2 hazai oldal linkje is, szerintem tanulmányozd át őket.
Mert lesz még kérdésed (legendary gemek, a kocka, stb.), és ott már vannak válaszok.Adventurer's Journal úgy látom ez valami régi patch cucca.
Ehhez kell a gomba és a másik.
A lapok csak olvasnivalók. Kidobhatod az inventorydból a földre.[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz vaakuum #113779 üzenetére
Ha egyszer végigvitted a sztorit RoS-al együtt, onnantól nem is érdemes nagyon foglalkozni vele. Van a menüben az adventure mód ahol elérhetőek a bountyk, riftek, greater riftek - azt érdemes játszani ha már láttad egyszer a sztoriját a játéknak.
A szintezés meg szórakoztató tud lenni, de jelen állapotában a játék lvl70en indul igazán, ott is főleg a különböző class setek megszerzése után, amik lehetőveé teszik a magasabb nehézségi fokozaton való játékot.
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz vaakuum #113771 üzenetére
Szia!
1: A dologhoz kell a RoS kieg, az sok változást hozott.
Igen, a Season olyasmi, limitált ideig futó mindent 0-ról kezdő dolog. A mostani kivétel, de amúgy mindig van valami season téma, ami valamilyenféle buffot ad egész seasonra.2: Nem lehet elveszíteni az aranyat. A Season - Non Season és ezek HC megfelelői külön ládásak, ezek között nincs átjárás. Ha a Season letelik, akkor az ottani cuccai Non-Seasonra konvertálódnak. Mindez a goldra is igaz.
3: Most éppen akciós. A Reaper of Souls kell neked.
A többi olyan, hogy Nekro DLC, vagy minden egyben, stb. A RoS az egyetlen kieg.A Diablo II: Resurrected 39,99 EUR lesz.
Van akinek megér ennyit, van akinek nem. Ez szerintem még nem olyan ár, hogy "nagyon fannak" kell lenni hozzá. Vagy de, lehet mégis.A D4-et meg sem merik mondani mikor jön, ha becsülnöm kellene, akkor jövőre se, max. nagyon év végén.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz vaakuum #104115 üzenetére
Mondom, nézd meg a bankod oldalát, esetleg papíron régi számlakivonaton, vagy a Paypal oldalán, nem tudom hogy vetted, kell valami bizonyíték a support felé, hogy megvetted. A Blizztől vetted, vagy egyéb helyről? Esetleg az egyéb hely oldalán, a fiókodban.
Keress vissza a fórumon magadra, nem adtad-e meg a Battle taged valakinek, stb.
Kezdek kifogyni az ötletekből.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz vaakuum #104112 üzenetére
Írd be a Googleba a nevet, írd mögé hogy "Diablo 3". Kipróbáltam, beadta találatnak a kereső Battle taggel a D3 weboldalon a profilomat.
Esetleg "Diabloprogress".De ha így meg is lenne a neved, nemigen érsz vele semmit - lesz egy Battle taged.
Mert ettől nem tudod meg a felhasználói nevedet és a jelszavad.[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz vaakuum #58158 üzenetére
Az inventory/karakter lapon van damage, toughness és healing összesítő sor. Ami nem ezeket buffolja, azok kis narancs rombuszt kapnak az utem jobb oldalára. Nem minden esetben "függetlenek" ezektől. Például a reflect ugyan sárga, de mégis csak sebzés...
(#58159) Rayner
A komolytalan (OP) kasztok bálványimádata nem tartozik vállalatunk profiljába. Sajnálom!
edit: de hog yne kelljen lustaságod miatt búslakodnod itt eg yfrissebbvideó:
Diablo 3 WoW build on T6 By Dreyfuss[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Amur
addikt
válasz vaakuum #57828 üzenetére
60. vagy ROS-ban 70.szint után a karaktereid plusz szinteket léphetnek még (felső határ 600?), minden szinten paragon pontokat kapsz amit nagyon sok tulajdonság nővelésére oszthatsz le.
Az inventory-t megnyitva a paragon feliratra kattintva láthatod ezeket.
Amint egy karival elérsz egy új paragon szintet, minden karid megkapja a paragon pontokat.
Ez új kari indításánál egész jó kis boost lehet ha már pár száz szintet begyüjtöttél egy másikkal!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz vaakuum #57813 üzenetére
Options-Gameplay-Elective mode pipa,és onnantól kezdve szabadon variálhatod.
lassú voltam. 44mp-el hamarabb posztolta Mikro[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
mikromanus
veterán
válasz vaakuum #57813 üzenetére
A tipusuk nem változik, viszont az, hogy bárhova átrakható legyen azt be lehet állítani. Valamelyik Optionsban van az Elective mode . Talán a gameplay alatt. Pipa be, aztán bármi mehet bárhova (kivéve a bal klikk, ahova csak támadó skill)
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest