Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz vaakuum #113915 üzenetére

    A felkiáltójeles küldetések nem riftek, hanem bountyk. A rift a városban indítható az oszlopnál.

    Azért érdemes minden act-ot csinálni ha bountyzol, mert a fő célja a bountyknak az alapanyag amit az 5 küldetés után kapsz a ládában. Minden actnak megvan a saját alapanyaga, és a legtöbb dolog amikhez használható mindegyikből kér. Tehát csak Act1et farmolva nem mész semmire ha a célod mondjuk itemek Kanai kockába tétele. De itt még nem jársz ahogy én látom.

    Szerintem ha még nem szerezted meg a kockát, akkor azt mindenképpen csináld meg. Nagyon sokat számít, már rögtön a játék elején ha beleraksz/extractolsz 1-2 hasznos legendary powert. Ennek érdemes utánaolvasni, ha nem tiszta hogyan működik.

    Az amúgy nem mond sokat, hogy mit ír a karakterlap mint damage/sebzés. Az csupán azt mutatja mekkora lenne sebzésed ha nem használnál semmilyen skillt, csak autoattackolnál a fegyvereddel. De ugye ez felszorzódik még a használt sekill sebzésbónusával, illetve a különböző legendary hatásokkal/set bonusokkal amikből rengeteg van. A followernek nincs semmi ilyesmi, így elhanyagolható a sebzése.

    Csak hogy egy példát mutassak mondjuk a DHdnál maradva: Felveszel 2 shadow set itemet [link] és kapsz 6000% sebzés bonust ha közelharci fegyvert használsz. Ez a karakterlapon nem látszik majd, holott több torment szintnyit erősít a karakter sebzésén.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák