- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Rayner #66761 üzenetére
Na akkor alakul a gruppen, mert az enyémet is ajkukra vehetik: bő 2 hete futkorászok monkkal, de zöldet sokáig csak akkor látott, ha poison -os elitet fogtam ki. Utána esett a szettekből pár, csak éppen mindegyik másikhoz tartozik: Inna daibo, Sunwuko sisak, Fist of thunder kesztyű, ilyesmi. És azóta se semmi.
(Ez csak azért fura, mert wiz -re pár napon belül meglett a Firebird szett, igaz, abból a source hiányzik és azóta se láttam, wd -nek meglett a full Jade (jó szar rollokkal elsőre) egy fél Helltooth -al és pár Zunimassa elemmel, a dh -nak meg egyenesen aranyeső volt (teljes Marauder, Shadow's Mantle, Natalya és Danetta) - leszámítva azt, hogy a Cindercoat vele is csak mese kategória, szerintem nincs lefejlesztve a játékban, csak képeken létezik)
-
mikromanus
veterán
válasz
Rayner #66761 üzenetére
Nekem "normál" játékban volt ez. Kb kiesett kettő, az is kadalától. Az összes többi drop "villamos", vagy épp olyan volt ami már kikadaláztam. Seasonban épp fordítva volt. A songoku veszett hamar meglett, a villámos lassabban. Mondjuk mindegy is volt. A fegyverekben agymenés volt. FD esett vagy 6-8 darab. A DS-es egykezesből egy nap 3-4 (mondjuk azóta max 2). Meg esett egy pár soselátott item is. Felnyomták a dropjukat szerintem. A focus ring set kb minden ismerősnek kiesett már szerintem 2.1 bevezetés óta. Meg esett az egyik "pistike kard is". Már csak a párja kellene. Bár nem illeszkedik szorosan a top buildekhez, de murisnaktűnik. Villamos immun amu se nagyon esett. Lehet volt már, de alapból nezúztam normálban. Most már nem voltak nagy igéneim. 2-3 környi elit affix szívás után szódával elmegy minden ami megment a sok villódzó sz*rtól.
Ice climbers is lett. No nem nekem, hanem crusaq társnak. leszarozta és remegett az ujja már a bezúzás gomb felett mikor hevesen kalimpálva összevissza a buillentyűzeten elkunyeráltam tőle. Bőven jó. Ritkán jut be, ade akkor hasznosnak tűnik. Azt néztem, hogy a befagyástól véd, de a jégrobbanás azért fáj. Viszont amíg hízik, addig a terepen tartózkodásnál meg se moccant az élet. Persze lehet magasabb szinten már fájna, de IC nélkül az életgömbben ennél is megindult lefele a lötyi. IC--nél meg se rezdült. Biztos van a védelemre valami nemhivatalos breakpoint.(#66762) Muton
Ha nem sentry build, akkor jobb a marked. Ha sentry... akkor nem biztos. Ahhoz, hogy lerakd látnod kell az ellent. Sentryzésnél nem mindig van ez meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest