- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
bélanéni
őstag
Nem kell scroll, van egy ilyen skill lvl8-9 körültől, ott van alul jobb oldal felé.
-
bélanéni
őstag
A laptop-őrület csak egy újabb hóbort. Az emberek csak divatból veszik, mert a "mobil" sokkal jobb dolog. A laptopozók fele ki sem mozdítja a szobából a gépet, de azért baromira kell.
(Olyan észérvek, hogy az asztali gép adott árért sokkal jobb, normális VGA nem is igazán létezik laptopban, a kutyát nem érdekli.)
Ha valaki AZÉRT veszi, mert MUSZÁJ cipelnie állandóan, akkor teljesen érthető a dolog.
-
bélanéni
őstag
Szerintem meg mindenki döntse el saját maga, hogy némi emberi jóérzés szorult-e belé, és meg meri kockáztatni, hogy másnak is jó legyen, vagy a baromi nagy biztonságot és a privilégium nyújtotta magasztos érzést választja.
-
bélanéni
őstag
Én már meg sem szólalok, mert lecsap a PH! ban hammer
-
bélanéni
őstag
Elvileg nem engedélyezi a végfelhasználói szerződés (vagy minek nevezik), hogy kölcsönadd az Acc-od, de a WoW-ban pl. egy ilyen tippek-trükkök szokott bejönni töltőképernyőnél: "A Battle.net-es account kölcsönadása csökkenti az Account-od biztonságát, ezért nem ajánlott" vagy valami nagyon hasonló. Ez eléggé ellentmond annak, hogy "nem szabad, különben ban-olunk". Kizárt hogy baj lenne belőle, ha kölcsönadja valaki 4-5 embernek.
Valaki egy BOT-al 5 év alatt 10 millió aranyat szedett össze WoW-ban, és 5 év után dobták ki a srácot. Nekem nem tűnik annyira szigorúnak.
-
bélanéni
őstag
válasz
WayneGace #5356 üzenetére
Ezt esküszöm akartam én is írni egy korábbi értékelésemben, hogy nagyon tetszettek ezek a praktikus megoldások, hogy 3 kripta közül kell megtalálni azt, ahol King Leoric koronája van (random generált, hogy melyikben van), és amikor bejártál egyet, és a karaktered egy "this must be wrong place, I couldn't find the crown" szöveget benyom, a barlang végén van egy teleport a rossz barlang bejáratához. Eléggé idegesítő és időhúzó dolgokat küszöbölnek ezzel ki. De lehetne említeni még sok apróságot.
-
bélanéni
őstag
Legalább a jó cselekedettől ne vegyétek már el az ember kedvét!
Már semmi sem szent?
Én simán kölcsönadnám, nem féltem a szaros Bnet Acc-omat. (Szerk.: jut eszembe, kölcsön is adtam az SC2-met tegnap valakinek kihasználatlanság miatt, nem félek tőle, hogy gáz lesz) Ha a Blizzard ennyire paraszt, hogy nem játszhatok akárhonnan, akkor bekaphatja. -
bélanéni
őstag
válasz
Cybertrone #5316 üzenetére
Melyik a videókártyád?
-
bélanéni
őstag
válasz
Cybertrone #5307 üzenetére
Ááááááá
-
bélanéni
őstag
válasz
Cybertrone #5305 üzenetére
SG fórumról egy sráctól kaptam kölcsön.
Ha lesz saját Acc-omon béta kulcs, kölcsönadom, a szavamat adom! -
bélanéni
őstag
válasz
lordjancso #5197 üzenetére
Egy archívumból akar kicsomagolni fájlokat. Nem lehet, hogy a C:-n vagy azon a winyón/partíción nincs elég helyed, ahol futtatod?
Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy AVAST-ot teljes mértékben lelövöd, és Win újraindítás után próbáld! -
bélanéni
őstag
válasz
lordjancso #5194 üzenetére
"Ideiglenesen kapcsolj ki minden valósidejű víruskeresőt. Feltételezem, Microsoft Security Essentials-t használsz."
A fordításért cserébe 2 óra D3 béta lehetőséget esetleg?
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megújult a PROHARDVER!
- Star Trek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest