- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- VR topik
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Wolverine #18395 üzenetére
Nem mennek a szerverek? Ez hogy lehet. Én még most is tolom. Ma kezdtem el a gamet, egész nap volt 1 db DC és annyi. Se lagg se semmi más.
Aki meg vacillál a vételen mert lecsúszott, nem jutott neki, azt ajánlom ne tegye.
Ha 10 évet tudtunk várni, mindegy hogy 18k 15k...vagy akárhány. Én is lecsúsztam, nem is lehetett kapni, de aztán úgy voltam vele hogy a t.öm fog kínlódni meg rendelgetni, várakozni....így legalább közvetlen a blizz zsebébe ment a pénz amiért megdolgoztak. Meg miről maradok így le? Dobozról, Dvd-ről, kis füzetről? Ugyan már....
-
FefeeX
veterán
válasz
Wolverine #18395 üzenetére
"A Blizzard órák óta dolgozik rajta, hogy ez megoldódjon, pedig ugye vasárnap van..."
Nem vitatkozhatnékom van, DE mivel miattuk lett egy offline játék full online kapcsolatot igénylő, amiért nem kis pénzeket csengetnek le, dolgozzanak is, ha kell Karácsonykor éjfélkor, újévkor, vagy bármikor, amikor leáll a cuccuk - ugyanis bármi miatt áll le a szerverük, miattuk nem tud játszani az a pármillió ember, aki gazdaggá teszi/tette őket.
K_mester: nincs igazad, az EUR árfolyam 2 hét alatt megint 20 forintot emelkedett, ezt a boltnak kalkulálni kell az új rendelésben, emellett a bolt fizeti az áfát. Az üzér amellett, hogy másokat károsít meg közvetetten, mert elrendeli más elől, hogy aztán eladja annak akinek emiatt nem jut, adót sem fizet, így maximum a szürke, ha nem a feketegazdaság része, és az ilyen hozzáállású emberek miatt vagyunk ott ahol.
Aktív témák
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Intel i5-8500 OEM cpu
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged