Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
Wolverine #6998 üzenetére
Túlbonyolítod ,nekem most is van UK-re regisztrált accom,persze,hogy nem tudod átírni de csinálhatsz újat.
Persze mondhatod,hogy dehát nem éri meg mert a többi játékod amott van ésatöbbi - de erről szó sincs ,minden attól függ mekkora pénzek mozognak majd itt, ha 10-20-50 eurós cuccokat lehet szerezni hetente vagy pár hetente,elhiheted hogy nem fogok lemondani a lehetőségről,veszek még egy dobozost és csinálok egy RMAHra használt accountot aminek odaadom a cuccaimat.
Tudom nincs jobb dolgunk mert nincs még itt a játék,de ez akkor is feles agyalás, mindig vannak kiskapuk
-
warcat
veterán
Ha akarnak ,természetesen lebuktathatnak,de érdekük nem fűződik hozzá.
Csak akkor kezdték egyáltalán nézni,amikor a dollár-euró- font árfolyam jól elvált egymástól és megnyitották a digitális boltjukat.
A magyar bankszámla már a paypalnál van nem a Blizzard nézi,de egyébként lehet,hogy csak simán a paypal egyenlegedre is lehet rakni, onnan meg vásárolsz amit akarsz ebayen stb.De hagyjuk ezt, nem tudjuk mi lesz még,előbb merüljön fel a probléma ráérünk aztán megoldani
-
WayneGace
őstag
Kb. annyira lesz ellenőrizve, mint az online póker. (semennyire)
-
warcat
veterán
Nem biztos,hogy RMAH-val is ez lesz mifelénk,mert más a koncepció,de persze felmerülnek gondok világszerte.Tavaly óta már biztos dolgozik rajta a jogi részlegük,megjelenésig felesleges lenne bármit közzétenni.
hasraütés: ('Romána Ukrajna már félig rendben van,most dolgozunk Szlovákián, a magyar részt nem néztük még át') ilyen közleményeknek ugyan mi értelme lenne? Ezt szorozd fel a fél világ országaival ahol megjelenik.
Megjelenés előtt vagy a környékén majd kiadják,hogy mire jutottak,hol elérhető. -
Scholes9
nagyúr
WoW kiegeket megjelenésük napján 00:00-tól lehetett tolni, itt is így lesz szerintem, tehát, aki bnetről veszi, az már 15-én 00-kor tolhatja, de én inkább alszom és reggel megjön a futár és akkor állok neki, WoW kiegeknél is így küldtem
Más: én direkt rákérdeztem, h a megjelenés napján, tehát 15-én még aznap kihozza-e a futár a játékot (konzolokszervize) és azt írták vissza, h igen
Kapnak 1 esélyt, most fognak "vizsgázni", csak azért írom ezt, mert már nem 1 nagy nevet vettem megjelenése napján (WoW: WotLK, SC2, MW3) a CD Galaxisnál és mind itt volt aznap, remélem az előbbi cégnél sem lesz másképp
-
Kal-El
senior tag
Arról senkinek nincs infoja, hogy az RMAH elérhető lesz-e a magyaroknak?
-
Kobe
veterán
válasz
execute93 #6963 üzenetére
ez nem igaz ebben a formában:
Ezen kiadások angol nyelvű kiadások, nyelvi honosítást a játékra nem tervez a kiadó (csak a normál kiadásra, magyar borító és kézikönyv erejéig).
Normál kiadás:
Internetes kedvezményes ár: 14.990 Ft (alapár: 17.990 Ft) - Diablo 3 (normál) előjegyzés
Várhatóan magyar dvd tok borítóval illetve kézikönyvvel fog érkezni (lehet, hogy lesz hozzá külső papír tok is, de ezt még nem véglegesítette a képviselet). -
warcat
veterán
Ne spekuláljatok,míg nincs hivatalos közlemény.WoW kiegeknél külön régiók vannak és azon belül valóban 0:01-től mehetett a buli - de pl Diablohoz global licensz jár, játszhatsz vele amerikai szerveren is ha azt akarod.
Ahogy közeledik a megjelenés,majd megmondják ,addig mindkét verzió csak találgatás marad. -
execute93
őstag
most figyeltem fel rá a cdg.-nél:"A játék fizikailag két kiadási formában jelenik meg: normál és collectors kiadásban.
Ezen kiadások angol nyelvű kiadások" Van esély a szép kihajthatós boritásra. -
Telda
addikt
Van külön us és eu béta client?
-
WayneGace
őstag
Nem akarok hülyeséget mondani, de arról volt szó, hogy nem lesznek régiókra bontva a játékosok néhány kivétellel, mint az oroszok. Emiatt mindenhol azonos időben indul a játék, tehát amcsiknál éjfélkor, ami nálunk reggel 9.
-
Cicero
őstag
hát akkor reménykedjünk, hogy a franciák diktálnak.
9 óra alatt megvan az egész normal difficulty
-
Cicero
őstag
hopp!
nekem nincs tapasztalat, mintha itt olvastam volna, hogy csak másnap reggel 9-től fog élni a játék.most felnéztem a konzolok szervizébe; 12300-ért adják a játékot, azaz 5200 ft-al olcsóbban, mint bneten. kérdés, hogy még egyáltalán aznap megérkezik-e...
-
Jah azt már akartam kérdezni, bár hülye kérdés, hogy a 05.15 az azt jelenti, hogy hétfőről keddre (tehát 15.-én 00:01től) vagy 15.-én éjféltől lehet majd tolni? (Elméletben, azért a WoW Catanal is kellett pár óra, mire magához tért a játék)
-
Ilsyde
őstag
Ha nem kerulne másfélszer annyiba mint a bolti, akkor megvenném én is. Így viszont megvárom a postást.
Éjfélkor nekiesni a játéknák szerintem felesleges, úgy is csak néhány óráig bírod aztán délelott bealszol a fáradtságtól. Vagy otthagyod az egészet a francba mert nem bírsz rá koncentrálni. -
misuti
tag
Bneten megveszi valaki a játékot?Kár hogy semmi extrát nem adnak érte,sőt még doboz sincs,viszont nagy előnye,hogy éjféltől lehet játszani!Nagyon sokat kellet már várni,a futárt már nem szeretném!
-
Ilsyde
őstag
válasz
Gyuri27 #6928 üzenetére
Lesz egy rakat festék, de sotétszurke és halványkék színeket csak a CE-sek kapnak.
Jelentosége nincs. -
Ilsyde
őstag
Engem az érdekel hogy hova rakod oket, mert a GUI-n nincs hely. Ha meg kell hozzájuk nyitni az inventoryt az elég kellemetlen.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hardcore azt jelenti, ha meghalsz akkor elveszted a karaktert?
Szerk: kösz, akkor nem fogom sokat használni, csak ha már pro vagyok
-
Ilsyde
őstag
Egyik rajongói oldalon olvastam Blizzard nyilatkozatokat.
Na ez gyors volt: http://diablo.incgamers.com/blog/comments/diablo-3-collectors-edition
Mondjuk itt tényleg nem ír ilyet, csak hogy inventoryban van... de onnan bármit el lehet adni. Hmm.
-
Cicero
őstag
Protection potion:
30 másodpercig a támadó sebzése 50%-al csökken
Invisibility potion:
30 másodpercre láthatatlanná válsz (vajon pvp-ben is?)
Power potion:
30 másodpercig a critical hit esélye 100%-ra nő
kicsit körbenéztem wikin
-
Cyberbeni
addikt
Én Skype-ot szoktam használni coop játékokhoz.
Meg egy kis gold ellenében bármikor fogok tudni CE színűre festeni dolgokat. -
Ilsyde
őstag
Legendary cuccokat festek 5 fontért! Ugyanitt angyali szárny bérelheto 24 órára!
Olyat kell megkérni rá akiben megbízol. Aki csak úgy odaadja kétes személyeknek az meg is érdemli hogy átverjék.
De magát a festéket is megveheted majd AH-n. Bár szerintem aranyáron fog menni. -
Cicero
őstag
válasz
wikings2 #6914 üzenetére
pontosan ezekből a tapasztalatokból tanulva kellene úgy implementálni pl a CE addonokat, hogy ne lehessen belőle scam.
és az is zavar, hogy ezek szerint mégsem lesz teljesen exkluzív a CE pack.úgy kéne ezt megcsinálni, hogy ha ledobod magadról a smoke/cloud dye-os cuccokat a földre, azonnal elvesztik a színüket.
-
Cicero
őstag
blue postból:
Q. Will dyes be shown on gear on the AH? (For example: "This gear is dyed 'Off-White.' ") This is semi-important because of Collector’s Edition dyes. Players anticipate that since this dye will be rare, it will carry more value within the community.
No, dyes are removed from items when you put them on the AH.Q. As a follow up to that, can items dyed with Collector’s Edition dyes be placed on both auction houses?
Absolutely, but the dye color is removed. Dyes are not removed if an item is dropped/traded, though.ez így azért elég érdekessé válik, tudva hogy a CE dye-ok kifogyhatatlanok lesznek..
elég egy CE ismerős és meg is festheted vele a cuccod; ez akár teret adhat a becsapásoknak is: "add ide a cuccod, megfestem neked".. -
Cicero
őstag
helyes, alakulnak a dolgok. csak ne haljunk le útközben. messze van még may 15.
btw csak én érzem úgy, hogy a bnetes preorderhez is illene valami kis extra dlc?..
-
Elképzelhető, hogy én pedig tudok a guildes mumble-re egy D3-as szobát, néhány alszobával összehozni - mármint tudni tudok, mert admin vagyok, de azért a nagyfőnököt megkérdezem róla igény esetén - , ha majd szükség lesz rá. (Anno a WoT topikban is felajánlotta a szerver SAja, de ők nem nagyon éltek vele)
-
Djuree
félisten
TS3 szervert tudok intézni majd ha játszunk...
-
Ilsyde
őstag
válasz
Wolverine #6901 üzenetére
Hja, SC2-ben is van de a D3-rol nem igazan volt szo.
Mumble es tarsaival az a gond hogy publikus jatekokban nem hasznalhatoak. En erre ertettem. Ha belepek egy random jatekba akkor legyen valami kommunikacio, mert gepelni senki nem fog az biztos.Eloszor en is vegigsolozom normalon, de nightmareben mar co-opozni szeretnek.
-
Cicero
őstag
Djuree: ahogy Wolverine kollega írta, játékosonkénti loot van, így ettől nem kell tartanod.
Magaddal együtt 4-en lehettek egy gémben, tehát nagyon nem beszélhetünk tömegről..messze van még. Igazából jó lenne, ha összejönne akár egy-, vagy két ember akikkel tudok majd haladni; közben ts-en vagy mumblén duma se ártana.
nekem csak május 17-e után lesz jó, és akkor sem orrvérzésig sajna. valaki előreláthatólag csatlakozna?
-
MegalodonS
őstag
Valakit erdekel ez a konyv Beta eleresert
-
maross
nagyúr
En steam chatet es msn-t hasznalok multinal, tudtok mondani valami jobbat? Ventrillo szervereket nemigazan talaltam, azzal nem volt gondom anno.
Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest