Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
Eyesis
őstag
nincs valakinek folos beta kulcsa?
-
Bazzzs
senior tag
Tud az is aprítani. Én beraktam a bétában fő támadásnak (bal egérgomb) a Crippling Wave nevezetű skillt. Ez sebzi az összes körülöttem álló ellenfelet, valamint lassítja a mozgásukat és a támadási sebességüket is. Másodlagos támadásnak (jobb egérgomb) a Deadly Reach van betéve, ami Foresight rúnával a teljes játékban jó lesz arra, hogy megnöveljem az összes támadásom sebzését. Az 1-es gombra a Dashing Strike van berakva, amivel be lehet rongyolni az ellenfelek közé, továbbá egy későbbi rúnával növelhető vele a karakterem dodge (támadások elől kitérés) értéke is. A 2-es gombra betettem a Blinding Flash skillt, ami elvakítja pár másodpercre az ellenfeleket.
Ezek alapján a játékstílusom úgy néz ki, hogy Dashing Strike használatával berontok az ellenfelek közé, kapásból jöhet utána a Blinding Flash, majd bal egérgombbal pár lassító területre ható támadás, végezetül pedig jobb egérgombbal be lehet fejezni a mészárlást. Nekem ez a kombó eddig nagyon bejön és a spirit költsége is barátságosnak mondható.
-
-conrad-
addikt
Amúgy azok az itemek amivel a nagy dps-t csinálták már nem érhetőek el a betaban, mert level req. lett rájuk téve. Azért a régebbi buildből van a videó mert ott még tudták használni őket.
-
JSaN
addikt
válasz
MegalodonS #7790 üzenetére
Nem HC-ok, az nekem csak rontja az uzletet.
DPS - damage per second. sebzes per masodperc.
-
Hanok
senior tag
válasz
MegalodonS #7782 üzenetére
46-os dps-el rendelkezik az Én dh-m is és a második wave csontinál már hal a king. ugyan ez a gear csak más fegyver a monkon, és a véleményem az hogy sokkal küzdelmesebb..Nálam a monk az utolsók között szerepel a saját tapasztalataim alapján..Mondjuk ezek úgy sem mérvadó dolgok...
-
JSaN
addikt
válasz
MegalodonS #7787 üzenetére
Nekem a betaban mar lvl2-n sem kihivas leverni sk-t.
-
MegalodonS
őstag
válasz
wikings2 #7786 üzenetére
45 dps es azt lvl hanyon szerezted 13-on?? Nekem is 44dps,de az nem az SK-hoz valo mar.Az SK kuzdelem kb lvl 8-9-re keszult,ott kihivas,kesobb mar nem.Ma az RMAH-ban kaphato fegyo,20dps persze a DH-rol beszelunk a video 30+ fegyot mutat,szerintem ha ma,kivasarolod a legjobb dolgokat jo ha 150-ig eljutsz ez csak az en velemnyem.A javitassal nehezedett a jatek azert!
-
wikings2
őstag
válasz
MegalodonS #7785 üzenetére
Nekem sose volt 400 dps em. de a legutolsó patchben 45dps demon hunterrel kb else jut hozzám az ellen
Szerintem előrréb van a listán , de ez csak az én véleményem
-
wikings2
őstag
válasz
MegalodonS #7782 üzenetére
-
MegalodonS
őstag
Azert a barbi meg a monk nagyon tapos lett,meg sem kozeliti a wizz vagy dh erejet.Multkor bent voltam barbival egy public game-ben,vartam hogy lenyomjuk SK-t de nem jottek,tudtam multiban azert nehezebb egyedul de nem nagyon ereztem,hogy nehezebb lett volna!Barbival muveszet halni,mig tegnap beneztem egy HC DH-t es a mauzoleumba vegezte
szegenyke.Azert a a betaban a melee cast sokkal erosebb.Ha a legerosebb a barbi akkor a leggyengebb a DH viszont nagyon jo karakter es nekem biztos hogy a main vagy az lessz vagy a WD.Viszont a 2-3 Barbi meg egy jo WD es DH az kemeny lessz!Szerintem a bossok biztosan,hosszu kemeny harcok lesznek,mint a wowban.Azt nem tudom hogy lvl 30 felett meg megeri szolozni,vagy csak multiban erdemes majd menni.
En szerintem ez az erossegi lista a betaban,perszw lehet mas,mas velemnyen van
01.Barbar
02.Monk
03.Wich Doctor
04.Magus
05.Demon Hunter -
Ghoosty
őstag
"Foleg ha kifogysz manabol mert akkor csak a fejedbol tudsz kinezni, mig a melee kari vigan csapkod tovabb es termeli az energiat."
A wizardnak az első pár skillje arcane powert termel. (Rúnával még durvábban)
A legtöbb kasztnak (ha nem mindnek) van erőforrástermelő skillje.Két nagy spell között elnyomsz egy termelőt, aztán lesz elég a végtelenségig, csak győzd klikkeléssel.
-
execute93
őstag
Ok, nyertetek
-
execute93
őstag
válasz
Cybertrone #7772 üzenetére
Te tuti milliomos vagy 7970 cf-el.
Nvidia támogatottságba jobb, ez tény.
-
Ilsyde
őstag
Csak az a gond hogy az ilyen ellenallasok megint a tavolsagi karikat szivatjak majd meg, naluk nem mindegy hogy megutnek-e es hogy mennyire gyorsan tudod leszedni az ellent.
En abban latom a problemat hogy tavolsagi es kozelharci karakterek kozott nincs sebzesbeli kulonbseg. Ugy szokott ez lenni hogy a melee kasztok szivosak, nagyokat utnek de nem igazan van potens teruletre hato kepesseguk. A magusok meg gyengek, kicsit sebeznek (kozelharcban) de a varazslataik erosebbek minden masnal es sok teruletre hato kepesseguk is van. D3-ban nincs megkulonboztetes.
De az biztos hogy nagyon fog fuggni a felszerelestol hogy mennyire leszel hatasos kesobbi szinteken
-
Cybertrone
veterán
válasz
execute93 #7770 üzenetére
Haggyad már
7970 cf-el majd nekiállok sírni hogy hú de fasza az nv mert sikerült egy ilyet a driverbe tenni
Szerencsére nekem meg mind1 mi van a gépbe sírni nem fogok az fps miatt... a bokor alatti blur meg leszarandó... bár ha nagyon akarom tolok rá morfológiát, amit az AMD tud az NV meg nem, oszt szarok a támogatottságra
-
warcat
veterán
Nehezebb fokozatokon egyre inkább immunisak/kevésbé/kevesebb ideig hat rájuk a stun.
Sőt valószínűleg a lassító és egyéb effektekkel is ez lesz - erről már nyilatkoztak korábban.Mindenesetre én senkit sem fogok győzködni,a vérhcról meg oda írtam a véleményem az elejére,de megismétlem: WoWban sem lehetett leállítani az überkocka játékosokat akiknél a sok idő tehetséggel párosul,mindenesetre a Diabló mindig hihetetlenül felszerelésfüggő volt,ágyékkötőben itt se jutsz messzire.
-
Huma
addikt
válasz
Cybertrone #7764 üzenetére
Nekem sajnos nem, mivel Ati-m van.
-
Huma
addikt
-
Ilsyde
őstag
Szerintem eleg logikus. Ha megnezed a kepessegeket, a melee karik is sebeznek minimum akkorat mint a tavolsagiak (vagy nagyobbat), boven van teruletre hato kepesseguk, joval nagyobb a vedelmuk es tobb az eleterejuk.
Nehezebb fokozatokon az ellenfeleknek tobb az eletereje, ergo megno az esely hogy hamar melletted teremnek es radsoznak parat, ilyenkor a tavolsagi kari megfekszik. Foleg ha kifogysz manabol mert akkor csak a fejedbol tudsz kinezni, mig a melee kari vigan csapkod tovabb es termeli az energiat.
Vegezetul a barbarnak van egy baromi jo area effectes stunja, a monk meg vadul gyogyit. Azaz peldanak kedveert 3 barbar stunlockol mindent (felvaltva aktivajak a stunt, igy az ellenfel szinte meg sem tud mozdulni) a monk meg benyom egy gyogyitast ha szukseg van ra.
-
Ghoosty
őstag
"Blizzard foleg tavolsagi karikkal probalta az infernot, azokkal persze hogy nehez."
Azért ez elég nevetséges kijelentés két okból is.
1. Tuti letesztelte alaposan közelharci karakterekkel is
2. Szerintem pont könnyebb távolságiakkal, mert nem nagyon ütnek meg, így nehéz meghalni. Legjobb pont az, ha vegyesen vannakAmúgy engem is meglepne, ha tényleg több hónapig tartana az igazi kemény magnak. Azt még el tudom képzelni, hogy HC karakterrel tényleg 1-2 hónap múlva lenne az első, mert ugyebár ott reset van, ha halsz.
-
Pekkk
aktív tag
válasz
MegalodonS #7754 üzenetére
Én nem szeretnék 2-3 órát azzal tölteni, hogy boss-t ütök. Elég uncsi lenne...
Remélem nem így lesz. -
warcat
veterán
Az überkocka-tehetséges játékosokat WoWban sem lehet kordában tartani,ledarálják a legnehezebb fokozatot is hónapokkal-hetekkel a többség előtt.De ha az átlag elszánt játékosnak hetekbe fog telni,már elégedettek lehetünk.
Amúgy sokan nagy szájúak azért mert D2-re már a kismillió unique/rúnaszavas/annihillusos stb korszakra emlékeznek meg hogy azzal hogy ment a darálás.
Nekem élénk emlékeim vannak arról,hogy a kis singleplayer nagyarcú barbáromat hogy megkergette az első nagyobb fallen csapat Act 1 hellen,nem volt túl dicsőséges pillanatA mindenféle lepasszolt meg speckó cuccok nélkül egy szál gatyában tuti lesz ám kihívás.
Igazából a 3 ranged karakter közül nem tudok választani még, DH egyértelmüen élvezetesebb,ha tudsz neki adni egy igazán jó ,szintjének megfelelő íjat,ezért lehet későbbre hagyom. -
MegalodonS
őstag
(#7751) Wolverine
Akkor lehet farmolni majd rendesen,mindent elolrol.Mennyi ido lessz ez
Azon is gondolkodtam hanyan nem mennek el nyaralni majd ez miatt(#7752) warcat
El tudom kepzelni,amikor minden mob,olyan nehzsegu lessz mint a betaban a SK, na akkor azt uthetjuk,mind kovacs a vasat,latastol mikulasig,de akkor egy boss-t mennyi ido lessz lecsapni, 2-3 ora
??
Az emberek,nem raidre mennek,hanem 20:00-23:00-ig,Boss harc lessz,otthon
-
warcat
veterán
Na ezaz Bashiok nyilatkozott még egy kicsit infernorol,amit kiemelnék:
-Previously, Inferno difficulty was mlvl 61 across all of Inferno, and now it starts at mlvl 61 and ramps up quickly in Act I and ends somewhere around 65 (?) in Act IV. We've only increased the difficulty.
Azaz a lineáris nehézségü inferno elvetése után,ahol végig 61-es szintű szöenyek voltak,a végén Act 4-ben már 65-ös szintűekkel futunk össze,tehát ténylegesen nehezebb lett mint korábban.
-I'm aware of internal bets on how many months it will take someone to beat Inferno.
Azaz vannak belsős fogadások arról, hány hónapig fog tartani az inferno legyűrése.
Challenge accepted!
-
Wolverine
félisten
válasz
MegalodonS #7748 üzenetére
Nem, ez a teljesben is pontosan így fog működni: a normál és a hardcore karakterek teljesen szétválasztva léteznek, nincs köztük átjárás semmilyen formában.
-
warcat
veterán
válasz
MegalodonS #7748 üzenetére
A HC és a sima karakterek külön vannak választva teljesen.
HCban nincs RMAH, a mesterembereket újra kell fejleszteni, normal karakterek aranyát,cuccait nem látod,használhatod.
Ezért lesz remek hely majd ha elunom és játszótérré válik a sima Diablo,nem fogom kibírni úgysem,hogy ne teperjek az elején infernóra,HCban viszont szépen újra át lehet majd élni a kezdeteket. -
MegalodonS
őstag
Remelem hogy csak itt a betaban lessz igy es nem a jatekban.Nem szeretnek minden szinthez kulon lada socketet vasarolgatni,meg felhuzni a BS es JW-t ujra es ujra,mert akkor az huuu de sok ido lenne plane,ha mindent szinthez ezt akarjak
(#7742) havasa
Beloled siman kinezem
-
maross
nagyúr
válasz
MegalodonS #7745 üzenetére
Gondolom azert, hogy ne rakj a hc karid segge ala mindent keszen, amit talaltal/goldert elerheto.
-
MegalodonS
őstag
Azert nem mindenki diablozott es wowozott sok even at.Igen is lessznek emberek akiknek kihivas lessz a jatek meg normalon is.Nem mindenki verprofi!En is nevetve viszem a barbart, de egy wow lvl 85 paladin utan,mar nem nehez.
Viszont a DH zart helyen,tud erdekes lenni.Mivel uj karakter,igen is ra kell erezni,de ezt mar irtam.
Azt eszrevettetek mar,hogy ha HC karit inditasz akkor nem tudod elerni a tobbi cuccot,goldot a BS sincsen,de miert?Minden fokozaton ujra kell fejleszteni?? az nem semmi melo!
-
havasa
aktív tag
válasz
MegalodonS #7741 üzenetére
Te mit gondoltál, hogy a lvl1-es karival akarom ütni az infernos mobokat?
Mire való a party szerinted? Persze, ha nagy XP penality lesz, akkor nem fogja megérni és quest-elni kell majd.
/egyébként alt. karakterekről beszéltem, első karakterrel senki nem akar inferno-n kezdeni, ahogy a hc-t is akkor van értelme indítani, ha már kellően ismered a játékmechanikát./Ha nem lesz lvl boost, akkor sajnos marad az RMAH, gold az altok vásárlására.
Normalon kíhívás?
Ezt viccnek szántad? Attól, hogy a bétát felerősítették normalon, a normal nehézségi szint a lore megismeréséről és a casual playerekről fog szólni.
-
MegalodonS
őstag
Most komolyan mondod lvl 1 infernon,azonnal ugy,hogy meg nem jatszotta valaki vegig?
Igaza van a blizznek,sokan sirnanak.Gondold el a DH,WD meg nem is szerepelt ,nincs hozza jatek rutinja az embernek,betaban sem jatszott,szerinted meddig elne,kb ameddig magara nem huzna egy kupac csontit aztan halo!
Meg normalon is van 1-2 kariban kihivas az elejen,nem hogy infernoban semmi gear nelkul meg,ahhh nem lenne eselye sem! -
JSaN
addikt
A beta buckt ne kevered az ingame goldal (2 kulon fizeto eszkoz, 2 kulon oldalon is van). a buck csak a dollar eurot helyetesitti a betaban igy ki tudod azt is probalni. Amikor at iranyit az accodra gondolom azert hogy tolts fel meg penzt.
Buck termeszetessen a teljesben mar nem lesz, akkor mar ott dollar es euroval fogsz fizetni. -
Cadal
őstag
A betaban csak in game goldért tudsz adni - venni, illetve ha AH-ban ráklikkelsz az aranyadra, akkor át tudsz váltani beta buck-ra ami akkor jön jól, ha nincs aranyad, de ki akarod próbálni az AH-t. a betabucks csak a betaban lesz elérhető.
Ami nekem nem tettszik, hogy ha bidelek egy tárgyra, és nem elegendő a tétem, akkor is levonásra kerül az arany amit ajánlottam, és csak egy későbbi időpontban tudom azt visszatölteni a stash-be. Ha valaki kevés pénzel akar valami drágább cuccot venni, hamar kifuthat a pénzéből attól függetlenül hogy semmit nem vesz. Vissza pedig csak később kapja.
#7736 persil: Egyet értek veled. Gondolom lesz rá megoldás, hogy későbbiekben ne tudjon a wizard egy hatalmas baltával futkozni, de azért egy tőrt, pl tudjon már kézbe venni. Gondoljunk csak bele, D2-ben a wizadspike csak olyan karakternek volt jó, aki varázsolt vele.
-
persil
nagyúr
"(#7626) persil : és az életszerű hogy egy buzogányt szorongatsz ami megnöveli a lézersugarad sebzését??
Az se normális hogy a 60 kilós wizzardka 25 kilós claymorral rohangászik..."Igazad van, ezért kell a 25 kilós claymore-nak betenni egy 140es str requiementet és máris ott vagy, hogy a 60 kilós wizardka, csak nézegeti a kirakatban.
Nyílván az első pár szinten, a kis szintű fegyvereknél nem megoldható, de azon hamar túl leszel és később a legalapabb fegyvernek is komoly stat követelményei lesznek, amit képtelenség elérni, mivel a stat elosztás most már automatikusan fog működni, ergo egy wizardnak sosem lesz 140 az ereje(max cumóval, de alapjában véve kevés wizard cucc ad erőt), így elesik ezektől a fegyverektől. -
pomk
őstag
Nézegettem a múltkor az RMAH-t a betában, és a bid és buyout oszlopokban az összeg mögött van egy "B" betű. Ez most mi jelent? Game gold vagy real money? Vagy a betában csak game gold-ért lehet vásárolni?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Fölösleges hozzászólások és részek törölve. Mivel a Fórum nyelve a magyar, az angol szövegű idézeteknél fokozottabban nézzék az azt nem értők a leírást, a segíteni akarók pedig indulatmentesen tegyék ezt !
Archon-Arkhón
arcane a linkelt oldalon ezeket a kifejezéseket találtam.... archan-t és arcan-t nem..... -
Hanok
senior tag
Az első kariról volt szó inkább, kivéve ha már a legelején több karaktert indítasz. Értelem szerűen addigra mire az alt-hoz eljutsz már pitiáner dolgok lesznek a low lvl cuccok, nem úgy mint az elején..Minha régebben lett volna szó arról hogy a boost-ot megoldják hogy ne legyen olyan egyszerű...Nem tudom változott-e azóta...
-
Cyberbeni
addikt
ha legalább az oldal feléig eljutottál volna, akkor megtaláltad volna ezt a részt, és nem kérdeznél feleslegesen olyat, ami világosan le van írva.
vagy legalább az elejét elolvastad volna, és akkor rájössz, hogy:
"Archon is a Mastery Wizard skill unlocked at Level 30, which transforms the Wizard into a being of pure energy. While in Archon form, the Wizard has access to a powerful set of unique Archon skills."
és arcane power meg arcane dmg van.és jó lenne ha nem ebben a topikban trollkodnál.
[ Módosította: philoxenia ]
-
Jazz
veterán
Na ez az ami nem igaz, illetve megadom a választ hogy: igen, volt értelme még az 1500%-os mf-nek is.
Ugyan is (és ezt sokan nem tudják), a játék elsőre mindig a uniqe-ra sorsol, ha ez nem jön össze, akkor set, ha ez sem akkor rare, ha ez sem akkor magic, ha ez sem akkor fehér lesz a cucc. És ha még ez sem, akkor only gold....
Sokan abban a tévhitben voltak, hogy nagyon magas mf-nél only kék fog esni, mert olyan baromi nagyra megnöveli az magic dobási esélyt, hogy mellette "nem lesz esélye" uniqe-ot dobni. Na ez bullshit.
-
Jazz
veterán
-
havasa
aktív tag
Kb. nulla értelme lesz low difficulty, low lvl actot újrajátszani gearért, igazából az lenne jó ha lvl 1-en beengedne inferno-ra (lehet be is fog, eddig is volt Blizz gamekben level boost
), mert a sokadik alt-tal nem sok kedve lesz a playereknek hetekig grindelni low lvl-en.
-
Jazz
veterán
Nem Archon Power. Hanem Archon dmg, meg Arcan dmg volt a feszegetett kérdés.
(#7612) Wolverine : Felőlem. Csak vicceltem.
(#7613) Cicero: Csak annyi amit írtam. 3 set item, azokkal a nevekkel amiket már az unalomig kiütöttél D2-be. Részemről én új nevekkel szeretnék találkozni egy új játkban, ahol a karakterek, skillek, skill rendszer, minden új. És pont hogy nem a százezerszer látott hallott kiütött harlequin csákót akarom látni.
(#7617) execute93 : Nem vagyok mod, nincs jogom szólni, de hanyagoljuk ezt a like-olósdit. Ilyen hsz. hogy +1 semmi értelme. Legalább itt ne, ha már az egész internet tele van fészbúk like, google lik, twitter like, anyámkínja like buttonokkal. Nem tudom ki kezdte a topicban de stop it pls.
(#7623) pomk : Látom mindenki veri a fejét a téglafalba. Az miért olyan borzasztó ha nem lesz RMAH?
(#7626) persil : és az életszerű hogy egy buzogányt szorongatsz ami megnöveli a lézersugarad sebzését??
Az se normális hogy a 60 kilós wizzardka 25 kilós claymorral rohangászik...(#7662) JSaN: Ott a pont. Játszani jöttünk. Nem rmah-zni.
Emberek, ott lesz a jsp, fg...ha kiütsz valami 100k fg-s vackot, eladod, fg-t meg akármikor beváltod ral cash-re. Vagy eladod a cuccot közvetlen e-bay-en. Kicsit túl van lihegve ez az egész. Biztos lesz valami kiskapu. Túl sok embert érint. Túl sok országot.(#7676) Huma: Ez de jó. Kicsit most a Red Alert 2 jutott eszembe. A kombinálható egységekkel.
[ Módosította: philoxenia ]
-
Cicero
őstag
diablo 2-ben: minden szörnynek van egy base itemdobási %-a, elosztva magic-re, rare-re, unique-ra, set-re, goldra, rúnára és ékkőre.
az mf az első négy típust növeli, a chance of gold pedig triviális mit. ezért szar a gheed, ugyanis limitálva van, hogy a szörny egyszerre maximálisan hány cuccot dobhat ki, amit esetleg a gheed azzal az egyébként baromi nagy %-os goldjával simán elcsap.
tehát egy példában: rakanishunak a base dobásai:
0.4 magic; 0.12 rare; 0.003 unique, 0.02 set [...]
ha egy sorc lecsapja 500-as mf-el akkor így fog kinézni a szörny loot %-a
2 magic; 0.6 rare, 0.015 unique, 0.1 set [...]
(ergo minden szám az ötszörösére nő)
remélem tiszta lett, üdv
u.i.: anno még hun-1 cseten órákat vitáztak a barmok, hogy a 350 fölötti mf miért rossz, és mennyi az ideális
mai napig nem sikerült kiderítenem, hogy ez vajh' lineáris-e minden típusú itemhez, vagy nem. mondjuk mostmár nagyon nem is érdekel...
én mindig a maximálissal toltam ami kifért a csövön. a számok számok, a pletyka meg pletyka. -
-
Helmoras
őstag
Az aukciós témához szólnék, aminek lenne esetleg értelme hogy eladásra kerüljön, azok többnyire szerintem end game cuccok, ezeket pedig simán el lehet bizniszelni majd az elvetemültekkel blizzardot megkerülve is, márha valaki kimakkol valami ilyesmit.
-
Kal-El
senior tag
Ez tuti nem így lesz, mert ha így lenne nem lenne értelme ilyen cuccokkal teliaggatni magad. Mivel 500% MF-et elérni kb úgy tudsz, ha minden tárgyad mf-et ad (arányaiban nem is keveset) és a 3-4 socketes helmet is teletömöd topázzal.
Kb 1000% lesz a legtöbb ami elérhető, de ezt elérni már szinte lehetetlen, annyira ritkán találsz majd olyan tárgyat, ami a max MF %-ot adja. Ráadásul oda már 4 socketes sapka kell 4db radiant star gemmel, ami megint brutál sokba fog kerülni.Arról nem is beszélve, hogy hellen már tuti nem fogsz boldogulni, ha csak ilyen tárgyaid lesznek. Inferno-ról nem is beszélve.
-
execute93
őstag
Köszi a válaszotok, így már világos
-
Ilsyde
őstag
De ha tobben vagytok akkor gyorsabban megy az irtas es tobb cucc esik. Meg ott a Nephalem Valor hatasa is: ha gyorsabban/konnyebben hullanak a rare mobok akkor akkor megintcsak jobb cuccok esnek mintha egyedul mennel.
Eddig nagyon ugy tunik hogy ajanlott lesz co-opban tolni. -
Kal-El
senior tag
válasz
execute93 #7708 üzenetére
Vannak tárgyak amik bónuszt adnak:
Magic Find: %-ban nagyobb eséllyel találsz varázs tárgyat és annak az esélye is nő, hogy erősebbet találj
Gold Find: %-ban több goldot találsz átlagosan, mint amennyit alapból kapnál
+Experience: ez egy fix szám, hogy killenként mennyivel több xp-t kapszNem játszottál még ilyen jellegű játékkal? Szinte mindben vannak ezek.
-
Hanok
senior tag
Biztos nem Én..
Egész héten meló..De az biztos hogy utazó kofferek lesznek a szemem alatt egész héten a 3-4 óra alvás miatt...Még azt sem tudom hogy megyek el a CDgalaxisba délután, nincs kedvem két heti élelemmel ott dekkolni a sorban...Abban reménykedem hogy sokan nem onnan rendelik mert drága...
-
-conrad-
addikt
válasz
Magic find tulajdonság a cuccokon: nagyobb eséllyel találsz ritka itemeket.
Nyilván a combat statoktól esel el ha ez van rajtad, gyengébb lesz a kari.
Ha neked van 20% MF-ed, a többinek a 4 fős partyban meg nulla, akkor 5%-al növelt eséllyel esik neked valami. A többinek meg nulla 0% növelt esély helyett szintén 5%-os lesz. -
Huma
addikt
válasz
MF-es varázstárgy = Olyan varázstárgy ami megnöveli annak az esélyét, hogy varázstárgyat találj pl egy szétvert hordóban vagy leölt szörnyben.
Pl +5% Magic Find = 5%-al nagyobb esély hogy varázstárgy pottyan ki valahonnan.
Ha úgy van ahogy írták akkor co-op-ban átlagolódik.
Ha pl neked van 4% a haverodnak meg nulla, akkor 2% -lesz mindkettőtöknek.
Így jobban megéri single-ben nyomnod mert az +2% neked.
A haverodnak viszont pont fordítva. Neki akkor +2% ha veled játszik együtt. -
Ptech
addikt
Igen, és abban, amire reagáltál, sem csak az RMAH-ról volt szó.
De hagyjuk is, mert semmi értelme ezen vitatkozni.
Vegyen vagy ne vegyen mindenki amit akar.
Viszont majd meglátjuk, hogy ki lesz hamarabb 60NxAlex: Oké, csak akkor meg téged boostol mindenki. De jól írtad, csak én néztem félre, sorry
-
Kal-El
senior tag
Tudom, épp ezért írtam, ha nincs MF-ed, akkor jobban jársz ha partyban vagy, mivel tőlük kaphatsz MF-et.
Viszont, ha neked egész sok MF-ed lesz, akkor nem éri majd meg más csapattal menni, csak ha nekik is közel annyi lesz, mint neked. De hát ezt honnan tudja az ember? Jobban jársz ha inkább egyedül mész olyankor.Mondjuk az már más kérdés, ha teli pakolod magad MF-es cuccokkal, akkor hellen már lehúzhatod a rolót.
-
thesound
addikt
-
Hanok
senior tag
Szerintem felesleges már kiforgatni a dolgokat...Nem írtam gold-ról csak pénz-ről és már a legelején jeleztem hogy erre a részére gondoltam, majd erre válaszoltál, nyilván úgy vettem, ha hozzászólsz akkor ehhez szólsz hozzá. Én végig ezt a gondolatmenetet követtem. Az meg hogy fentebb miről volt szó hogy jön ide? Reagáltam egy hozzászólásra:
Ilsyde: Szerintem az lesz hogy 60-as szintig nem erdemes penzt/aranyat/alapanyagot pazarolni semmire.
-
warcat
veterán
Ejj ez a másfél hónap állatkínzás,de jó lenne most 15-én játszani
Aktív témák
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nők, nőügyek (18+)
- Renault, Dacia topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Futás, futópályák
- Tippmix
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest