Hirdetés
Aktív témák
-
Lehet teljesen amatőr a kérdésem, de hogyan lehet egy skill csoporton belül egyidejűleg több skillt is használni?
Mert mintha több embernél is láttam volna már ezt a dolgot -
MrCsiT
addikt
válasz
Wolverine #18566 üzenetére
"ha a szerver megy, de túlterhelt - mert minden kiéhezett függő egyszerre akar rábukni az anyagra -, akkor nehéz is lesz bekerülni" - bevallom, magasról lesz*rom, hogy a kifizetett termék esetében, milyen alultervezettségi, balfékségi, egyéb ok hátráltatja őket az ígért szolgáltatás - ti. fogok tudni játszani a pénzemért a megvett termékkel - teljesítésében.
Még szép, hogy idegesek a userek : "okosba" megcsinálták, hogy még single sincs a szerverek nélkül, erre, szerverek sincsenek..
SÜN a hardvert tervezőnek, aki elcseszte, hogy min (nem) fut a cucc, és SÜN mindenkinek, aki nem hiszi el/képes felfogni, hogy bizony, qrva sokan, akik megvették, várnak ellenszolgáltatást a pénzükért, és ez nem az "error 37" ?!
(a sün -t, gondolom, tudod, mire "kell" ez esetben használniuk ?!)
Pfff..
-
Cyberpunk
félisten
Nah megérte várni. A Buchert kinyírtam sikeresen.
A magam fajta kezdőnek már ez is siker.
-
kovsol
titán
nagyon hiánylom az SC2 -ben megtalálható chat ablakocskás megoldást, ott legalább látni ki mit írt, itt meg ellapozódik
-
Landon
addikt
Félelmetes mázlim volt ma...
Mint utolsó lehetőség gondoltam elnézek a helyi TESCO-ba hátha van még beesve valahova egy példány... és volt. Az utolsó darabot szedtem le a polcról. Mondta is a műszakis srác, hogy azért volt szerencsém mert későn kapott a TESCO és így nem fosztották ki teljesen.
-
Wolverine
félisten
válasz
BloodyEddie #18589 üzenetére
eu.battle.net/d3/en és a fórum
Elég végignézni a Generalt és a Tech Supportot.
-
Integra
titán
315 hsz délután 5 óta.. eezzzzigen, ezek szerint nem megy továbbra sem
-
akela91
addikt
Normal ACT1 - 6 óra 8 perc - lvl 16 - minden bokorba benézősen
-
Sonja
nagyúr
válasz
ricshard444 #18583 üzenetére
Én pl. nem, mert továbbra is Error 37.
-
-
Kashim
őstag
Hogy elcsitult a topic, hogy most már újra be lehet lépni.
-
DeckardCain
senior tag
Most fejeztem be az act3-at. Filmet akarok
Tudom nem lesz..
-
LBandi
aktív tag
Amúgy csak az európai régióban vannak ilyen állandó jellegű problémák vagy legalább a többi régió játékosai is sz*pn*k?
-
Error37 error37 hátán...de legalább közben eladtam egy kereket, amin sárga a márkajelzés és viszonylag unique. Engedjenmárbe.
Amúgy ez az offhand-es történet elgondokodtató. Amúgy melyik fegyvertípusnak van a legnagyobb attack speedje?
-
Asbee
veterán
Na végre beengedett.
-
Cyberpunk
félisten
Na kész beengedett, vagy 10x írtam be 30 sec alatt.
-
Jazz
veterán
Valaki hozzám tudna vágni pár felesleges crap itemet kezdéshez? (wizz)
thx
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BloodyEddie #18560 üzenetére
az semmi, nézitek a blizzard threadet? sexy natalie takeover történt, lassan kezd olyan érzésem lenni, mintha a threadet a 4chan hostolná. meg van még petition, error37, nerdrage, megérte, nemérte, pénzemvissza, mérnemmegy, topikzárható (csodálom ez még nem történt meg). márcsak a pónis képek hiányoznak, pst, the servers are down aláírásokkal.
ú, eddigi legnagyobb beírás: mindenki jelentkezzen be usára, hogy azok a szerverek is lehaljanak
-
Wolverine
félisten
válasz
modd3r #18553 üzenetére
A Blizzardnál nyugodtan panaszkodhatsz, válaszolni si fognak, amikor sorra kerülsz a panaszfeldolgozásban (ez 1 órától 6-7 napig terjedhet a bejelentések számától függően).
Csak épp azt vedd figyelembe, hogy 1. a szerverhiba ütemezhetetlen, és akkor kell javítani, amikor fellép - akár vasárnap délután is; 2. nem feltétlenül a Blizzard miatt halhat meg a szerver, hanem pl. a szervert hostoló cég miatt, az áramszolgáltató miatt, az ISP miatt stb.#18564: ha a szerver megy, de túlterhelt - mert minden kiéhezett függő egyszerre akar rábukni az anyagra -, akkor nehéz is lesz bekerülni
-
Huma
addikt
Pedig a battle.net szerint mennek a szerverek. Biztos csak haluzok, hogy nem tudok belépni.
-
kovsol
titán
mikor a BF3 nem ment az elején többször akkor is hogy anyázott mindenki, látom itt is az a helyzet
-
-
modd3r
őstag
Már megbántam, hogy megvettem ezt a f*st, száradjon le a kezem, ha még 1x fizetek Blizzard játékért....
Gondolom nem véletlenül van rajta a dobozon, hogy a technikai segítségnyújtást kizárólag a külföldi kiadó nyújtja. Így aztán sehol sem panaszkodhatsz, ha órákig nem tudod használni a 15e Ft-os játékot...
-
Wolverine
félisten
Nem, mert az európai, az amerikai és az ázsiai szerverek fizikailag is elkülönülnek egymástól. Most csak az európai szervereket állították le egy hiba miatt, a másik két régióban simán lehetett játszani.
#18543: az Error 37 túlterheltséget jelent, vagyis nem hiba.
-
K3NZO
senior tag
Szerintem ezt mindenkienk látnia kell error37 és egy másik vélemény a 37-es számról
-
törölt tag
válasz
Mythsardan #18542 üzenetére
Azért,mert mások megveszik,ezek meg feltöltögetik mindenféle honlapokra.Egyébként akinek nincs pénze,vagy másra spóról,annak ott a Drakensang,tök ugyanaz mint a diablo,és ingyenes...
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
#56230144 #18497 üzenetére
Sajnos fel kell, hogy világosítsalak, hogy nem lehet csak úgy feltörni a játékot, vagyis fel lehet, de akkor csak a pályák és a karakterek lesznek elérhetőek. Ha fel is "törik", akkor az hónapok, vagy évek múlva lesz "játszható" de még mindig el fog maradni az eredetitől(lásd WOW). Egy kérdés a végére: Neked miért fáj, ha feltörik a játékot?
-
Keksz03
senior tag
armory mikor lesz?
-
killerjohn
addikt
válasz
Lézerparaszt #18372 üzenetére
amin komolyan agyalok, hogy letojom hogy az offhand spéci cucc (globe) milyen extrákat ad, és bevágok a wizardomnak egy íjat, mert ahogy elnéztem naponta 15 olyan sima kék íj esik, amivel 1K helyett 1.64K-1.8K-t sebeznék...
-
Haart
addikt
Error 37 YEAH imádom
-
mikromanus
veterán
válasz
persil #18520 üzenetére
Ja. Az muris. Normálon összefutottam egy nagy böszme rák/kagylószerű bossal aminek volt ilyen vortex skillje. EZ az ami begubózik aztán szépen immunis lesz majd minden jó dologra. Nem lett volna gáz, csak a szomszádságában volt 3-4 ilyen méregtócsát gyártó alap szörnyi, (szerintem egy champion is), meg iszonyat nagy csapat egyéb apróvad. Behúzott a tócsába, a kis apróvadaktól és vortextól nem tudtam elspurizni a bosst meg püfölhettem kedvemre. A méreg hamar elintézett. Pikk-pakk kimultam. Párszor még elkapott, de 4 halál árán kb, lenyomtam. Jókat dobott, csak mire felvehettem volna a sok sárga-kék itemet jótt a disconnect üzenet. ÁÁÁ. Have a nice day!
-
Sonja
nagyúr
Nálam csak error 37-et dobál, de nem enged be.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
persil #18527 üzenetére
mármint ha egy főnök van minionokkal, akkor u alakút rak, ha egy 3-as pakk waller, akkor ők csak egyenest raknak.
egyébként meg a legbrutálabb sebzés az arcane enchanted meg fire chains-ből van. meg van valami d-vel kezdődő is, ami alád rak valami kör alakú vulkánkitörés-szerűséget, az is elég durván sebez, meg nehéz észrevenni, de azt könnyebb kikerülni.
-
rt06
veterán
válasz
persil #18527 üzenetére
tenyleg, az a waller, amit en irtam, kosz a pontositast
de ha mar belementunk, kerlek ird le te is, amikkel talalkoztal es kimaradtak, hoyg ossze legyen szedveproci985: igen, ez ki is maradt, koszi a kiegeszitest
meg errol jut eszembe a masik nagy dio2-es kedvenc, ami szinten megtalalhato, a damage reflect (ott ugye thorns auta volt, de a hatas ugyanaz) -
Alg
veterán
A barbár earthquake-je csak nekem tűnik kicsit túl erősnek? Ellőttem normalon Belialnál, és lekapta kb az életének felét-harmadát... egy sima random boss kb 3 mp...
-
persil
nagyúr
"a jailer nem csakuygy rogzit, falat dobal kored"
Az a waller, te másra gondolsz. A jailer csak kitesz egy kis "börtönt" közvetlen a karakter köré egy körben, amiből nem lehet kimozdulni. A waller pedig u alakú falat húz fel a karakter köré.
Story: egyszer egy waller-es elit pakk tagjai egymást falazták be és ott bénáztak, amíg én szétdaráltam mindet
Amúgy én is leírhattam volna mind a hatszázat, amivel eddig találkoztam, de az adott 3-ról volt szó.
-
rt06
veterán
válasz
persil #18520 üzenetére
a jailer nem csakuygy rogzit, falat dobal kored
van meg amugy mortar, ami ivesen tuzgolyokat dobal, a frozen, ami a molten lavajahoz hasonloan jeget terit, a teleportation, a fast, az extra health, az illusionist (ami utesre megsokszorozodik)
most legalabbis ezek ugranak be -
Nordic
Közösségépítő
Na megvolt az első rare boss ölésem hellen. Hát többet futottam előlük, mint ütöttem őket. Én naív azt hittem, hogy ha visszafutok a városba akkor megnyugodhatok, hát persze. Úgy berusholtak utánam, hogy csak lestem.
Mr.Csizmás: Titkos pályához egy összetevő.
-
Mr.Csizmás
titán
Q
wirt's original leg jó valamire?
-
persil
nagyúr
válasz
killerjohn #18480 üzenetére
A molten a földre lávát terít, folyamat sebez, a vortex egy monk skill, behúz magához jó nagy körben mindenkit és sebez, a jailer pedig rögzít egy helyben. Együtt nagyon szemét.
De én is csak saját tapasztalataimra hagyatkozok, szóval, amivel még nem találkoztam, arról nem tudok nyilatkozni sajna, mivel leírást a mobokról még nem láttam.
-
rt06
veterán
válasz
MegalodonS #18505 üzenetére
szerintem olvasgass kicsit a reszvenyekkel, a piaccal, meg az uzerkedessel, eloskodessel kapcsolatban, hogy tisztaban legy a dolgokkal
-
Asbee
veterán
Írták hogy tesztre engedik a szervert de megint lehet leállás és valami frissítés lesz.
-
Scholes9
nagyúr
Ha ennyire gázos, akkor nemsokára megint lekapcsolják...
-
Mr.Csizmás
titán
EU szer megyeget, kevés laggal (nekem)
-
Xelo
addikt
úristen úgy laggol hogy 20 másodperc alatt majdnem szarrágyaktak. kb azt nem látom mi történik.
-
MegalodonS
őstag
En is bent vagyok!!
-
Wolverine
félisten
-
FefeeX
veterán
válasz
MegalodonS #18505 üzenetére
amit ennyire magyarázni kell, az már rég rossz... de részemről befejeztem, mert ez a hozzáállás nem ér meg ennyit sem.
-
proci985
MODERÁTOR
na bent vagyok én is... próbálkozni kell úgy néz ki.
kegyetlenül laggol.
-
MegalodonS
őstag
Miii vaan?Azert valogasd mar meg amit irsz!!Majd ha ilyet irok neked akkor irjal nekem.
Lekopne huhaa es akkor miii van,nem reklamozom magamat,csak azert nezzuk meg a masik oldalt is joGondolkodjal mar egy kicsit a reszvenyekrol,a gyujtesrol,befektetesi szandekokrol,de sajnallak hogy te meg nem hallottal ilyenekrol!!
Kepzeld van olyan ora,auto,amibol limites a peldanyszam es megveszik es masnak nem jut,de hiaba magyarazom nekedMindenki tudta hogy ebbol keves lessz,ha nem en veszem meg,majd megveszi mas.Arra is kopnel mi?
-
moonguru
őstag
Bent vagyok!
És az elveszett dolgok megvannak!
-
Jazz
veterán
Újraindítottam a game-et, most már én is error 37-et kapok. Ha még is az amcsi szerveren toltam egész eddig.....
Pedig első game indítás után átállítottam EU-ra és utána álltam neki generálni a karit!
Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest