Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Hobby elektronika
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
elegem van az egész kurva vvilágból minden összesküdött elennem, senkinek nem vagyok jó, mindneki átbax csak egyetlen ember nem de ha kijövök ebből a lelki xar helyzetből csak ő számíthat rám az 100as....
Hiányzok az exnek meg mindne érzelgösködik nekem is..de közbe meg nem akar semmit csak direkt tépi a lelkem....le kell cserélnema számom nincs más.van ez így.
.....vagy akarjon velem együtt lenni mert hiányzok vagy akkro ne keressen megmondtam neki, de nem tartja be....ezeket a harcokat nekem kell megvívnom tudom és sneki enm tud segíteni de akkor is xar, szal kicsit most padlón vok, egy kibaxott jó melo se jön össze, anyámmal is csak egyre mérgesebb a viszonyom.....kéne pénz...és akkor sok dolog megoldodna pl az hogy elköltözök a gecibe egyedül és senki nem kell hozzám.
erre vágyók....és bulira pinákra nem kell semmi más.
1 dolognak tudok csak.....
discotronic remixxxxxxxxxxxxxx
...na meg persze az én kis autom 
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Cyberpunk 2077
- Trollok komolyan
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.....vagy akarjon velem együtt lenni mert hiányzok vagy akkro ne keressen megmondtam neki, de nem tartja be....

...na meg persze az én kis autom