Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Pánik a memóriapiacon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen videókártyát?
- Egér probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Side quests have long been the bugbear of anyone who tries to actually think about the realities of an RPG for a second. The Elder Scrolls games paint you as something like The Furious Samaritan, immolating anything and anyone as long as a half-impassioned case is made for it. Dragon Age: Inquisition introduces a world where a tear in space-time is farting out impossibly strong demons, but you invariably herd animals for 19 hours. Hell, even The Witcher 3 - which went a long way towards making wandering problem-solving an integral part of the game - had Geralt applying detective work to a burnt frying pan.
Na ez volt mindig is az én bajom. A HR-ben emlékszem, elég jól meg voltak azért csinálva, de pl. volt, hogy a Hive-ban a pultos kért volna meg egy mission-re.. Ott már pont ezt éreztem? Mi vagyok én? Kihordó fiú? B.szki, én a legkeményebb augmented katona vagyok, nehogy már a nagy feladatom közbe valami pultosnak tegyek szívességeket. Azóta sem tudom, hogy miről szólt volna az a side quest

“Adam Jensen is on a very important mission,” explains executive narrative director, Mary DeMarle, “so anything that’s going to pull him away from that has to have weight. It has to be something so important personally that it’ll pull him aside [...]
Na, ha ezt megcsinálják jól, akkor mennybe mennek az Eidos-os fejlesztő srácok

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest