Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shaza
senior tag
Hello!
Elsősorban a story érdekelne ,de úgy tudom kivettek "részeket" a játékból, ami már nem játszható ki.
Miből maradok le ,ha most elkezdem?(kieg stb.)Köszi!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zsolesz967
üzenetére
Na most megfogtál, mert erre pont nem emlékszem, mert olyan rég toltam már előző szezonban az Iron Banánt

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zsolesz967
üzenetére
"Főleg Pvp-ben érezhető,ha valaki nagyobb Light Levelen van"
Szerencsére ez már csak a Trials-ban számít, máshol nem. A meta fegyverek meg mindenkinek kiszedhetők, jelenleg úgyis a Red Death meg a Khostov az über cuccok, bár tény utóbbi missziója bugos volt mint atom sokáig.
-
zsolesz967
aktív tag
Főleg Pvp-ben érezhető,ha valaki nagyobb Light Levelen van,mint te,vagy God Roll-os fegyvereket kapott.Minden szezonban van meta fegyver most már,amit random perkekkel dob a játék.Van,akinek egy-két kör után kiesik,van,akinek 30 kör után sem.
Nekem például a Vex Mythoclas-et egyszer nem doba Raid-ből,pedig futottam egy pár Raid-et csak emiatt.Aztán persze meta fegyver lett Pvp-ben,le is nerfelte egy idő után a Bungie. -
Polllen
félisten
válasz
zsolesz967
üzenetére
Én csak szólóban játszottam és csak a történet miatt. Nem éreztem a hátrányát annak, hogy nem grindoltam magam szét.
-
zsolesz967
aktív tag
Időhiányában valóban nem lehet egy ilyen játéknak neki állni,grindolni kell amíg meg nem kapod a jó perkes fegyvert ,páncélt,exotikot.
Én játékostárs nélkül kezdtem el anno az alapjátékot,amikor kijött és fejlődtem,ahogy tudtam soloban,úgyis élvezetes volt számomra.Később invelt be egy magyar klán. -
Polllen
félisten
válasz
zsolesz967
üzenetére
Nekem is tetszett, de valahogy elég lett.
-
Polllen
félisten
Valahol a forsaken körül vesztettek el. Egyszer lehet folytatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Spórolós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Óra topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 gb Mélylila - Hibátlan állapot!
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest