Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
Én kipróbáltam pár hete a progit. Tetszett, voltak benne jó dolgok (időjárás, híroldalak hírei, stb).
De nem tartottam meg, mert mindig is zavartak az ilyen beépülő izék
Az időjárást meg tudom nézni külön oldalon is, 2 kattintás.
A híroldalra pedig úgyis olyan oldalt rakok, amit megnézek amúgy is, és akkor nincs sok értelme.
Igaz nem merültem bele igazán, biztosan jó dolgokat ki lehet hozni belőle, de nekem nem jött be annyira.
De ez az én véleményem. Amúgy nagyon jól meg van csinálva. Egy 2000Mhz-es gépen giga rammal nem volt érezhető, az erőforrás használata
Szóval ezt nem tudtam lemérni, mert ilyen gépen azért illik mennie rendesen. De szerintem 512 rammal 2GB körüli procival nem észlelhető a jelenléte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autószerelők, autószerelés
- Magisk
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest