Hirdetés
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
A pontos működési elvéről nem tudok felvilágosítást adni, mert ahhoz nem volt pofám, hogy hazahozzak egyet
de annyit mindenesetre láttam, hogy UTP kábel megy bele mindegyikbe, lehet h egy primitív pl PIC mikrochipes áramkör van mindegyikbe, és be vannak dugva switchekbe és egy központi gép meg kapja az adatokat és MAC alapján nézi hogy egy ember csak egyszer szavazhasson. A bill.-es sztem azért nem működik, mert a windows-nak is mindegy h melyiken nyomtad be, egyenértékű mind, így programból elég nehéz megtudni, hogy melyiken is nyomták le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Lexus, Toyota topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- KFA2 RTX 2060 Super 8GB
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM/256 SSD Asztroszürke
- 4ÉV GAR!! Lenovo X1 Carbon 11th Gen OLED KIJ. i7-1365U 16GB/512GB Intel Iris Xe Graph Magyar v.bill
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de annyit mindenesetre láttam, hogy UTP kábel megy bele mindegyikbe, lehet h egy primitív pl PIC mikrochipes áramkör van mindegyikbe, és be vannak dugva switchekbe és egy központi gép meg kapja az adatokat és MAC alapján nézi hogy egy ember csak egyszer szavazhasson. A bill.-es sztem azért nem működik, mert a windows-nak is mindegy h melyiken nyomtad be, egyenértékű mind, így programból elég nehéz megtudni, hogy melyiken is nyomták le.