- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Köszi, ezt most szépen beleapplikálom.
Mi csak olyat tanultunk, hogy Pascalban mondjuk van a bemenet, és azokra bemeneti feltétel, mondjuk nem lehet negatív. És ha felhasználó mégis negatívat visz be, akkor írja ki, hogy negatív nem lehet, és hurrá nem lehet. És ez volt a teszt.
Csak DOS-os progikat írtunk, nagyon primitíveket. (Még én is 5-ös voltam, úgyhogy túl bonyolult nem lehetett).
Ránk is igaz, hogy leperkáltunk 5 féléven keresztül a másoddiplomás levelezős képzésért nem kevés pénzt, általában a legleamortizáltabb tanárok tanítottak, terem általában nem jutott, úgyhogy egy óriási gépteremből választottak le székekkel egy területet ott ültünk, mellettünk a nappalisok hawaioztak, mi meg minden 3. szót értettünk, ha a tanár elég hangosan túl tudta üvölteni a zajt. Általában nem sikerült neki. Nálunk, mint bukás nem létezik, maximum 5-6-7-szer megpróbálod, természetesen újabb X Ft leperkálása után, de olyan, hogy lemorzsolódás nem létezik, max, ha anyagilag nem bírod.
És a végén kapsz egy diplomát. Ha végig csináltad, tuti. Én a magam részéről akkor még 28 évesen azért vágtam bele, hogy egy jobb álláshoz jussak, és ha megkérdezik, pontosan mihez is ért, legalább egy szakterületet meg tudjak jelölni, na ehhez. Hát az nem jött össze, csak a családi költségvetésből hiányzik egy 7 jegyű szám. Na be is fejezem, mert megint felmegy a pumpa, mint a témavezetőmmel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest