- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Köszi, ezt most szépen beleapplikálom.
Mi csak olyat tanultunk, hogy Pascalban mondjuk van a bemenet, és azokra bemeneti feltétel, mondjuk nem lehet negatív. És ha felhasználó mégis negatívat visz be, akkor írja ki, hogy negatív nem lehet, és hurrá nem lehet. És ez volt a teszt.
Csak DOS-os progikat írtunk, nagyon primitíveket. (Még én is 5-ös voltam, úgyhogy túl bonyolult nem lehetett).
Ránk is igaz, hogy leperkáltunk 5 féléven keresztül a másoddiplomás levelezős képzésért nem kevés pénzt, általában a legleamortizáltabb tanárok tanítottak, terem általában nem jutott, úgyhogy egy óriási gépteremből választottak le székekkel egy területet ott ültünk, mellettünk a nappalisok hawaioztak, mi meg minden 3. szót értettünk, ha a tanár elég hangosan túl tudta üvölteni a zajt. Általában nem sikerült neki. Nálunk, mint bukás nem létezik, maximum 5-6-7-szer megpróbálod, természetesen újabb X Ft leperkálása után, de olyan, hogy lemorzsolódás nem létezik, max, ha anyagilag nem bírod.
És a végén kapsz egy diplomát. Ha végig csináltad, tuti. Én a magam részéről akkor még 28 évesen azért vágtam bele, hogy egy jobb álláshoz jussak, és ha megkérdezik, pontosan mihez is ért, legalább egy szakterületet meg tudjak jelölni, na ehhez. Hát az nem jött össze, csak a családi költségvetésből hiányzik egy 7 jegyű szám. Na be is fejezem, mert megint felmegy a pumpa, mint a témavezetőmmel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest