- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- HP notebook topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
dav<3
tag
válasz
AiRLAC #76243 üzenetére
@AiRLAC: Gyári akksi és írtam, hogy cserélni akartam benne az elemet, de nem találtam benne sehol... Szerintem nincs is benne... Én sem találtam se a manuálban, se sehol említést róla...
@Tsebacsi: Ha alaplap hiba lenne, akkor hogy lehet, hogy áramforrásról tökéletesen működik a gép, minden hiba nélkül?! Plusz van egy olyan trükk is, hogy ha áramforrásról indítom el, de közben kihúzom és akksiról használom, de leállítás előtt újra visszadugom áramforrásra, akkor is minden tökéletes.
-
dav<3
tag
Sziasztok!
Egy igen furcsa jelenséggel bajlódok most egy Dell Latitude 7320 Detachable 2 az egyben notival. 16GB RAM-os verzió, i5-1140G7-el ha számítana valamit is.
Ha hálózatról megy a masina, legyen az egy töltő, egy monitor általi visszatöltés hogy ha összevan kötve egy monitorral USB-C-vel, akkor tökéletes minden. Azonban ha akksiról akarom használni, akkor jönnek a furcsaságok... Először is nem lehet kikapcsolni. Vagy bocsánat, helyesbítek, ki lehet kapcsolni, de nem lehet kikapcsolva tartani. Kikapcsolás után magától azonnal visszakapcsol, majd körülbelül 3x próbál meg posztolni sikertelenül, majd pedig BIOS üzenet: Time-of-date-not-set. Bármit csinálok ez van. De amint bedugom valamilyen áramforrásba, minden azonnal megoldódik és hibátlanul megy. Csak akksiról csinálja ezt. De ami furcsa, hogy az akksi egyébként nem rossz. Tehát órákig tud menni akksiról, elhasználódása 26% mindössze, tehát elvileg tökéletes.
Mivel főleg asztali PC-kkel kapcsolatos tapasztalatom és tudásom van, ezért először egyértelmű volt: okés, ki kell cserélni az alaplapi elemet. Igen ám, de azt nem találom sehol, valamint ez még mindig nem ad magyarázatot arra, hogy miért nem lehet kikapcsolva tartani és miért indul újra mindig magától...
Ha valaki tudna segíteni, akkor azt nagyon megköszönném és nagyon hálás lennék neki!
Előre is köszönöm mindenkinek, aki legalább arra veszi a fáradtságot, hogy elolvassa, kösz!
Üdv.
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged