- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Pyttawrx #72021 üzenetére
Hát ugyanúgy csinálja, ahogy Win 10 alatt is. Manuálisan felraktam rá a legújabb BIOS-t is, nem segített. Sőt már egyszer vissza is küldtem az eladónak, de meg se nézték, hiszen visszaküldték azzal, hogy a hiba nem jött elő, frissítsem a drivereket és a biost. Hát ha valóban foglalkoztak volna vele, akkor még ha a hiba nem is jött volna elő, de azt látniuk kellett volna, hogy minden driverből és a biosból is a legfrissebb van rajta.
Már csak két gyanúm maradt, vagyis, hogy a biosban valamilyen beállítás rossz vagy, hogy amikor cserélték a billentyűzetet, rosszul csatlakoztatták vissza a touchpadet és a kijelzőt. Bár a rossz beállításokat valószínűbbnek is tartom, emiatt reseteltem a bios beállításokat aztán várom a csodát. Mindenesetre már rohadtul bánom, hogy az M4800 Precisionömet lecseréltem erre a csodára... -
törölt tag
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Sajnos nálam már a touchpad is rosszalkodik. Az megy, viszont akadozik így teljesen használhatatlan.
Driver hibára tudok egyébként gyanakodni, bár a Win 11 frissítés (22000.795 build) okozta hiba sem lepne meg.
Egyébként sajnos nem tudom milyen panel van benne. De mindenesetre bosszantó ez a touchscreen- és touchpad hiba.
edit: Közben utána néztem angol nyelvterületen, már pár éve is írtak a hibáról, megoldást is írnak, miszerint a BIOS-t kell updatelni, azonban ezt nekem a SupportAssist már meg is tette, így ha minden igaz a legfrissebb BIOS-om van. Valakinek valami ötlet, hogy mit tehetnék?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
7400-as Latitude-nál kijelző lecsukás után miért van az, hogy nem megy a touchscreen? Driver hiba? Esetleg beállítás kérdése? -
törölt tag
Sziasztok! Egy olyan gyors kérdésem lenne, hogy a Latitude 7480 és 7490 még fémházas vagy már műanyag?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- OLED TV topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest