- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxxika
senior tag
-
haxxika
senior tag
válasz
fulton #62198 üzenetére
Burkolat lecsavar, levesz. Billentyűzet csavarok kiszed, utána a fedlapon ki tudod szedni a billt és megnézni a csatlakozót. Vagy kapott valami nedvességet és amiatt ment tönkre, vagy a csatlakozó kimozdult a helyéről, ami miatt kihagyhatnak a betűk. Volt már nekem is ilyen egy latitude-al. Megigazítottam, utána működött rendesen.
-
fulton
addikt
válasz
fulton #62196 üzenetére
Valahogy nagy nehezen nyomogattam a billentyűket és sikerült F2 élesíteni a boot menüt. itt azt vettem észre, hogy nem működnek szintén azok a gombok amik win alatt sem. Ez alatt a "jobbra" gombot értem, ebből tudom. ugyanis ez szintén nem megy win alatt. Mi lehet, mert gondolom ez akkor hardveres ha már ott sem jó. megfeküdt a bill?
-
szaszandras
csendes tag
válasz
fulton #47622 üzenetére
Ha az erősítődnek van HDMI be- és kimenete is, akkor próbáld meg azt előbbre kötni a láncban:
laptop ==HDMI==> erősítő ==HDMI==> tv
Bizonyos tv-k a digitálisan kapott többcsatornás hangot másolásvédelmi okokból csak lebutítva hajlandók továbbítani, lehet nálad is ez a helyzet. -
szabonagyur
félisten
válasz
fulton #44140 üzenetére
Passzolom, talán az Intel vagy Nvidia beállításaiban. Nekem nem problémázott még sosem ilyennel, bár a wifim sem szar mint a 7537-ben.
Mondjuk elvben ha a TV sem tud vele mit kezdeni akkor a gép sem ad le olyan jelet...ahogy írtad lecserélted sima kábelre és jó is lett.
-
szabonagyur
félisten
válasz
fulton #44005 üzenetére
Ha ez van benne akkor tudnia is kell: Intel 7260 Más eszközök látják az 5Ghz-t?
-
fulton
addikt
válasz
fulton #43972 üzenetére
De lehet azt fogom csinálni, mivel érdekel a dolog, hogy újra rakom megint az opot, és figyelni fogom egyes részeknél hogy tölt be és hol ugrik meg a betöltési idő. Egyébként ez a UEFI pontosan miért jó, és bekapcsolt e alapértelmezettként a biosban, vagy külön kapcsolni kell. Viszont ha a HDD nél teszem azt be volt kapcsolva, akkor elvileg most is úgy települt a win. MIvel csak SSD cseréltem benne. Bios hoz nem nyultam.
-
szabonagyur
félisten
-
somasz
Topikgazda
válasz
fulton #43919 üzenetére
Egy jeltovábbító/erősítő cuccra van szükséged, amit a szobádba raksz. Az a 80% valszeg nem 80%. Ismerősnek megoldotta.
Viszont ha hurcolod a gépet, nem rakhatsz mindenhova jelerősítőt, így mégis csak egy kis usb-s vevő lenne jó.
oncsi: wwanból belemegy frissebb is, ha kell belepróbálhatsz párat, dw5540-től 5570-ig.
-
szabonagyur
félisten
válasz
fulton #43919 üzenetére
Mivel írtam, hogy maga a gép kiépítésével van valami probléma így más nincs... Amúgy meg a 10 méter meg 2 vastag fal még akár a beépítettnek is lehet problémás. Kérdezz rá a hálózatos témában, hogy milyen stickek vannak.
Megoldás lehet még a kábel vagy AP beszerelése a különböző pontokra.
-
-
somasz
Topikgazda
-
somasz
Topikgazda
válasz
fulton #43804 üzenetére
Refurbished-re gondolsz. Vétel előtt meg kellett volna kérdezni, hogy transferrable-e a warranty
Utólag írhatsz nekik, hogy segítsenek, de nem kötelességük.Nem egy felhasználóbarát hozzáállás a dell részéről, de így éri meg nekik, nem kell annyi alkatrészt és munkaórát ingyen számolniuk. Ha meg meg is van az eredeti tulaj adata, akkor is hónapokig tart az átírás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Spórolós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gamepad
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- MSI CYBORG 15 A13V
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged