- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
Sziasztok, az normális, hogy egy közel 400 ezres vadonatúj Inspiron 16 hangosabban visít, mint a 8 éves Asusom, amit lecseréltem? Ülök előtte, idle, netezek, Word, Youtube, tehát semmi, nudli - és véletlenszerűen felpörög a venti és visít, mint a rohadás.
Dell gyári energia menedzsmentet kitapasztaltam, hogy a 4 mód közül a látszólag legbikább a leghalkabb (a néma mód hangosabban pörgeti a hűtést, wtf, az optimális közepesen hangos, a hűvöst legalább eltalálták, az 100%-on pörög) a Win11-ben beállítottam egy energia profilt, a CPU most 65%-on megy, de így is ugyanaz, szinte semmi változás. Annyi, hogy ritkábban pörög fel a semmire a venti.
Két helyzet van, pár percig néma a gép és egyáltalán nem hűt, aztán bekapcsol a venti és mint az állat, pörög ki tudja mennyin. Az egész délutánom arra ment el, hogy találjak valami megoldást én látszólag nincs semmi, ami azért teljesen hihetetlen, mert 3-4 éves panaszokat látok a Dell supporton ugyanezzel a problémával. Az Asuson legalább volt egy 3rd party kis program, ami jól kezelte a gyárilag szintén vállalhatatlan hűtési módokat, de itt nem találtam semmit, egy fan control program sem olvassa ki az adatokat, nem kezeli semmi a ventilátort.
Most mi legyen, vigyem vissza? Ez mellett így nem lehet éjszaka dolgozni, nem hallom tőle a gondolataimat. De nem tudom elhinni, hogy tényleg ez van, hát ez egy nem olcsó cucc, én ezt nem nagyon hiszem el, hogy ilyen létezik. Mondjatok valami biztatót, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Mikrotik routerek
- Konteó topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Disney+
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X280 Kicsi, könnyű, erős!
- Csere-Beszámítás!Garancia: 2027.12 Acer Nitro V 15-51 / I5 13420 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 512GB SSD!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Asus Vivobook Pro M6500QC Oled RTX3050 notebook eladó
- Fujitsu LifeBook U6312 - 13.3" FHD IPS / i5-1235U / 8Gb DDR4 / 256Gb NVME / Type-C / W11 / 940 gramm
- Sony VAIO laptop bontás
- Hp Probook 640 G5/I5-8365U/8 GB Ddr4/256 GB Nvme/Full HD Ips/jó aksi.
- Lenovo Thinkpad X390 (i5 8th, 8 GB , 250 GB SSD) AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest