- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok ,
Van itthon egy Optilex 360 amit anyukám használ már rég óta ,raktam bele neki ssd-t ,vga-t ,bios frissítéssel elfogadta a q6600 cpu-t is ,minden király vele.
Ma szereztem egy szép állapotú Optilex 780 -at ,ugyebár ez már ddr3-as ,sokkal kevesebbet használt szép darab ,rögtön elkezdtem átpakolni a régiből a cuccokat .cpu ,vga ,ssd.
A gépben 2x 2gb ddr3 kingston ram döcög hibátlanul ,biosra nyomtam egy gyári visszaállitást és neki megyek a falnak ,nagyon bonyolult így elsőre.
Lényeg a probléma ,dedikált vga mellett is a 4gb rendszer memóriából csak 3,8x vlmennyi használható (integrált vga ra gyanakodtam).
Bios nagyon bonyolult ,elkelne egy kis segítség de ahogy integralt opciot láttam ki kapcsoltam ,auto ra raktam a video opcion is belül ,stb ,de a windows nem látja telibe a 4gb ot.Másik problémám ami még nagyobb ,hogy a vga driver felrakása után állandoan elsötétül a kép majd visszajön ,driver is összeomlik aztán újra indul a gép (vga tesztelve más gépben és hibátlan ,am egy HD7750-ről van szó.
User error t érzek ,esetleg tudtok segíteni nagyon megköszönném ,ha meg nem vagy a lap esetleg bibis felhasználom ezt a szép és halk házat és belepakolom a opilex 360 alaplapot.
Köszöntem előre is ,szép estét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3200MHz
- Gamer PC v7 , i7 9700E , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Intel DZ77BH-55K + Intel Core I7 2600K + I.o Shield félkonfiguráció eladó /Garancia/
- Csere-Beszámítás! Gamer PC. R5 2600/ RX6600 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó Asztali Számítógép: B760 alapl., i3-13100f, 2x8gb ddr4, 512gb ssd, Rtx3060ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest