Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hentes555

senior tag

válasz hentes555 #167136 üzenetére

Egy kis “élménybeszámoló”

Hirdettem egy másik törött iPhone-t is, alaposan le van fényképezve, hirdetésben leírva, hogy törött. Először itt HA-n, de mivel hiába látták 300+ alkalommal, gondoltam meghirdetem marketplace-en. Ez volt az első hiba, ugyanis a környékről kb. az összes tesó rámírt, ez még meg van? automata üzenettel. Vártam pár napot, hátha jelentkezik egy értelmes vevő, de nem igazán. Sajnos megszegtem az egyik alapszabályomat, hogy cigánytól semmit, cigánynak semmit. Gondoltam kiválasztom a legnormálisabbat akkor ezek közül, megbeszéltük, hogy ma találkozunk a Malomparknál 6-kor. Kérdeztem még napközben, hogy akkor tényleg látta-e az állapotát és így is kell-e, azt mondta hogy igen.
    Na én már ott álltam a Malomparknál 5:45-től, mondom kicsit hamarabb odamegyek, ne késsek. Ír 6 felé, hogy mindjárt itt van, de nem tudnék-e közelebb menni. Mondom hova közelebb? Hát ő még kint van a város szélénél, nem mennék-e oda ki. Mondom nem, mert gyalog vagyok. Mondja nem baj mindjárt itt van, kb. 10 perc. Eltelt már 20 is, lassan 40 perce álltam egy helyben a hidegben, kérdezem merre van. Erre válaszol, hogy nem kell neki a telefon, az anyja megnézte a hirdetést és nagyon repedt, így nem kell neki :W
    Mondtam neki, hogy baszki le van írva a hirdetésben és le is van fotózva, ne mondd már hogy pont most, amikor épp úton vagy és már majdnem ideértél, megmutattad anyukádnak és ő azt mondta hogy ne vedd meg.
    Erre fogta és kilépett a beszélgetésből, majd letiltott.

Volt 100+ üzletem itt HA-n, sosem volt ilyesmi velem, most az egyszer megszegtem a szabályt és tessék.

És akkor én vagyok a rasszista, ha nem üzletelek cigánnyal.

Új hozzászólás Aktív témák