Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
aldebaran #166509 üzenetére
Erre szavaz a a nép már zsinórban negyedjére ( és ehhez nem adtam hozzá a települési/EU választást).
Amúgy valószínű simán nincs orvos, és/vagy megfelő asszisztencia.
Én azon csodálkozom, hogy nekem van még háziorvosom.
Hallottam: ismerős szakorvoshoz szeretett volny időpontot kérni még ősszel, azt mondták majd november végén keresse őket, akkor meg azt hogy ebben az évben már nem fog menni az időpont kiadása a jövő évre, január 6-án hívta őket kb. májusra kapna ami ugye azért gond mert kb. márciusra elfogy a gyógyszere (ha ezt időben hallom mondtam volna neki hogy január 2-án reggel 6-7-től folyamatosan hívja őket akár más családtagokat is ráállítva, hogy időpontot foglaljon akkor TALÁN, február-március körül kapott volna.Jah és ha ott az idő el kell menni behúzogatni az X-et. Buzdítani a családtagokat, ismerősöket (az agyhalottalkal nem kell foglalkozni) főleg azokat akik "jaj uccse lssz jobb a másik sem" vagy hasonló okok miatt nem mennek. Mert a kb. 8 millió szavazásra jogosultból még mindig csak vagy fele megy el
Ami még hasznos lehet ha agyhalottakról nyilatkozás közben mutatsz videót és miután megnézte azt mondod: "neki is ugyanúgy egy szavazata van mint neked"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest