Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
Engineer086 #49930 üzenetére
Nemrég vettem ilyen Varta akksikat (100Ft/db). A piacon árulta egy srác. Használt, gondolom valami modellezők frissítették a készletüket és a használtat kidobták.
2700mAh-s akksik és 2500 mAh-t tudnak így használtan. Jó vételnek tűnik
Az Aldis, Lidls akksik nálam nem jöttek be. Legutóbb visszavittem, mert a 2500-as akksik csak 600 mAh-t tudtak.A töltési idő a töltőáram függvénye. Meg kell nézni, hgy a töltőd mekkora árammal tölt (rá szokták írni), az akksi kapacitását megszorozni 1,4-el és elosztani a töltőárammal. (Ez csak kimerült akksira igaz! ) Így megkapja az ember a töltési időt. Jobb megoldás automata töltőt használni, mert az nem tölti túl. Érdemes beruházni egy jó töltőre, ha sok akksit használ az ember, mert hamar túllépi a tönkrement akksik ára egy jó töltő árát (pl. VPC-1L)
A fényképezőgép nem biztos, hogy bekapcsol velük. Általában 1,5V-os elemre készülnek és ezek az akksik teljesen feltöltve is csak 1,4V-ot adnak le, de inkább kevesebbet. Én is szívtam egy HP-vel. Évekig ment akksival, de aztán nem akart bekapcsolni csak elemről, ha bekapcsolt, akkor is pár kép után lemerültet jelzett. Selejtezve lett -
PLaci58
addikt
válasz
Bjørgersson #49390 üzenetére
Az mire jó? Még nem láttam olyat amelyik használható lett volna.
Általában nincs benne semmi szelep (mert a gumiban úgyis van), egy kis, 1-2 ccm-es dugattyú tömítések nélkül. Megőszül az ember mire valamit is belenyom a gumiba. Legfeljebb kerékpárhoz használható, de abban meg nincs akkumulátor
Szerintem nem érdemes pénzt adni érte! -
PLaci58
addikt
válasz
Chesterfield #47552 üzenetére
Valamikor láttam a TV-ben, hogy valami japán emberkét alkalmaztak a naposcsibék válogatására, de az nem a szárnyvégeket nézte
-
PLaci58
addikt
válasz
Farkasember8 #47306 üzenetére
Mi kéne belőle?
-
PLaci58
addikt
válasz
z0d1AK #46965 üzenetére
Egy [ilyen kábel] esetleg?
Ha szerencséd van az első képen a legalsó csatlakozó jó. Ha jó a szemem, akkor olyan 2-2,4 mm átmérőjű kell neked. Szoktak ilyenek lenni nagyobb áruházakban is (madaras tesco). -
PLaci58
addikt
válasz
diablo1984 #43837 üzenetére
Akksitól függ. Ki kell számolni:
3x40W=120W
50%-os hatásfokkkal számolva a szünetmentesnél > 240VA felvett teljesítmény!
12V esetében 20A a fogyasztása. Ameddig az akksi le bír adni 20A-t.
Fél nap az 12 óra > 12x20 = 240Ah-s akksi kell, maximális terhelés eseténAmit itthon próbáltam az egy használt eredeti akksis (12V/7Ah) szünetmentes volt és 40W-os izzót közel 1 órán át bír. (12Vx7Ah=84VAh)
40W-os kimenő tehelés = kb. 80VA-es bemeneti fogyasztás. 84/80= kb. 1 óra üzemidő.ui. tudtommal a kazánban 60 fok fölött megindul magától is a víz keringése, ha elég vastagok a csövek (2").
-
PLaci58
addikt
válasz
diablo1984 #43832 üzenetére
Annyit simán elbír talán még a 400VA-es szünetmentes is. Sinuszos jelet ne várj, de a motornak az nem is kell.
-
PLaci58
addikt
válasz
diablo1984 #43823 üzenetére
Azt érdemes tudni, hgy a szünetmentesekre írt teljesítmény az csak csúcsteljesítmény!
Egy 600VA-es szünetmentesből max 300W-ot lehet folyamatosan kivenni.
A szivattyú indulási árama lehet, hogy túlterheli és lekapcsol. 400W-os szivattyút próbáltam hajtani ilyen 600VA-esről, de nem sikerült. Beindult és egyből lekapcsolt.
Az akksi elvileg lehet külső, de meg kell nézni, hogy a szünetmentes rendesen feltölti-e. Elvileg stimmelnie kéne. -
PLaci58
addikt
válasz
Daniel Alves #42911 üzenetére
Egy LED-es zseblámpa, hanyagul rádobva egy tanga?
-
PLaci58
addikt
válasz
kymera #42032 üzenetére
Szerintem még Bill sem tudja, hogy mit csinál a windows
copass!
Nekem ne indexeljen. Tudom mi van a hdd-men. A lapozófájl nem rossz, egy átlag felhasználónak sokat javít a gép működésén, főleg automata méret megadásnál. Nekem nem fut semmi fontos a gépen. Nem probléma, ha lefagy. Mondjuk eddig nem tett ilyet. 1,5GB RAM van benne. Annak elégnek kell lennie átlagos felhasználáshoz. Amúgy is utálom, hogy bármekkora RAM-ot tesz a gépbe az ember a windows elhappolja magának a felét. Tudom, hogy ez a szolgáltatások miatt kell (pl. gyorsindítás), de felesleges minden elindított program adatait eltárolnia. -
PLaci58
addikt
válasz
werszomjas #40627 üzenetére
Tudod jön a tavasz, kihajtanak a biciklik, motorok
-
PLaci58
addikt
válasz
PindurAnna #40609 üzenetére
-
PLaci58
addikt
válasz
Csöves #39933 üzenetére
Kivett gyertyával önindítózz kicsit. Tisztítsd meg a gyertyát mielőtt visszateszed! Húzz át valami papírt a szikraköznél és jól nézd meg, hogy ne maradjon közte semmi! Az olaj, benzin jól szigetel! Mindenképpen berugással indítsd. Az önindítóval lehet, hogy ebben a hidegben nem tudja megfelelő fordulatig felpörgetni és akkor nincs szikra. Esetleg ráhúzott gázzal is lehet rugdosni. Esetleg gyertyacsere, ha van másik.
-
PLaci58
addikt
válasz
szandisas #38672 üzenetére
És hány fok volt az őrláng hatására a szobákban?
A teljesen letekert hőfokszabályozó esetén is 10-15 fok a minimum ezeknél a konvektoroknál, tehát az alatt bekapcsol. Ennyi kell ahhoz, hogy a falban ne fagyjon el a vízvezeték. Gondolj bele: kint -15 fok, bent +15, a falak közepén akkor 0 fok körül van a hőmérséklet. Nagyon hidegek voltak mostanában. -
PLaci58
addikt
Szerintem 81, de csak akkor, ha látom, hogy mit veszek ki a csoportból (a húzás szó nem erre utal!).
3-as számrendszer, 4 helyiérték. (betűk helyett 0,1,2-es számú "golyók")
helyiértékek : 27,9,3,1
a legkisebb szám a "0000", a legnagyobb a "2222"
Ha jól számoltam, a legnagyobb ábrázolható szám a 80 (2x27+2x9+2x3+2x1=80) + a nulla, így 81 variáció van.
Másképpen: 3 a negyediken=81 -
PLaci58
addikt
válasz
_seth_ #34245 üzenetére
Nem mondtam, hogy szar, de tehetnének bele egy biztosítékot. A csipeszek bármikor összeérhetnek, ha kicsit figyelmetlen az ember. Az eonnál azért van pár biztosíték
A 12,6V szerintem kevés az akku töltöttségéhez.
Állandó töltésnél 13,8V-ra szokták beállítani (autóban), de ciklikus töltésnél 14,4V-ig lehet tölteni a sima ólom akkukat (pezsgés kezdete). Ha a tiéd 12,6-nál megáll, akkor lehet, hogy zárlatos egy cella benne. -
PLaci58
addikt
válasz
ati012 #34224 üzenetére
A képen látható egy nagyon "jó töltő". A nyáron égettem el 1-et. Levettem az akksirol és csak ledobtam a szobában a csipeszeket. 10 perc múlva éktelen visítás hallatszott. Kiderült, hogy volt a szobában letéve egy rég elfeledett füstérzékelő
Na meg füst is bőven. Összértek a csipeszek és mivel nem kapcsoltam ki a töltőt, mert még használni akartam ezért kicsit leégett. A trafó szarrá égett. Semmilyen védelem, biztosíték nincs benne vagyis elvileg van a trafóban hővédelem, de nem volt haszna. Ezekben nincs elektronika, csak trafó és egyenirányítás, meg a kijelző elektronikája.
SocketA!
Ha sokáig hagyja az ember az akksin akkor túltölti. A töltési idő = ( akku kapacitás (Ah) / töltő áram (A) ) óra.A csepptöltéses töltőkben van elektronika, ami a teljes feltöltés után automatikusan átvált csepptöltésre. Egy motorhoz szerintem felesleges. Semmi értelme egész télen folyamatosan feltöltött állapotban tartani a motor akksiját. Télen érdemes kivenni az akksit és használat előtt feltölteni. Télen sem fagy meg az akkumulátor, de a motor elektronikája lemerítheti és a túlzott lemerülést nem szeretik az akkumulátorok.
-
PLaci58
addikt
válasz
PindurAnna #29703 üzenetére
Akkor még nem üzemel a masinéria
Tudomásom szerint azért is kell hivatalos szerelővel beköttetni az ilyen tűzhelyeket, hogy be is állítsa, ne csak bekösse.
-
-
PLaci58
addikt
válasz
mexicanraven #29043 üzenetére
Ma vettem a Pennyben (Miskolcon) 599,- Ft-ért nanopadot. Egyelőre tetszik. Még helyet kell neki keresni, mert a kocsiban nem sok szabad felület van. Tapad rendesen.
-
PLaci58
addikt
válasz
werszomjas #28889 üzenetére
Maga a vizsga, együtt a környezetvédelmi vizsgával 17K !
Nemrég kérdeztem a közlekedés felügyeletet, mert nekem is vinnem kell. -
PLaci58
addikt
válasz
PindurAnna #27536 üzenetére
Ezek milyen idős gyerekek?
Doktorálni fognak az Országházból?
Minek velük bemagoltatni lexikális adatokat, amiket te is a netről vadászol össze?
A kérdéssor informatika vagy könyvtári ismeretek órán lesz felhasználva?
(esetleg ott még elmegy, ha a netes keresést tanulják)ui. magán véleményem, hogy ezeket az ismereteket a gyerekek soha az életben nem fogják tudni használni, hacsak nem indul mostanában valami 40 milliós játék
-
PLaci58
addikt
válasz
_seth_ #26614 üzenetére
Nem aggódom, csak szeretnék levegőt venni télen is
Nem vagyok erdész, így nem tudok nyilatkozni MO. erdőállományáról. Azt viszont látom, hogy az udvaron a fák elég lassan nőnek.
12 éve lakom kertes házban és tapasztalatom alapján annyival nem olcsóbb a fa mint a gáz, mint amennyivel több munka és szemét van vele. Lehet, hogy nekem más a véleményem mint neked. Nem hiszem, hogy ez baj lenne
9-10 éves megtérülés nemigazán tetszik, amikor ezen berendezések élettartama kb. annyi.
Hőszivattyút használok (klíma fűtés), de az télen nem megy, a talajvízzel való működtetés is csak addig jó, amíg kevesen használják egy környéken. -
PLaci58
addikt
Igen, most olcsó a szalma. Mindaddig, amíg sokan rá nem állnak, vagy nem épül egy szalmaerőmű a közelben és fel nem megy a szalma ára. Addig jó, amíg az ember magának meg tudja termelni. Fűtöttünk mi már iszapszénnel cserépkályhában, aztán HTO-val, mert nagyon olcsó volt, hőtárolós villanykályhával, majd gázzal és most visszatérhetnénk a szénre és fára, csak az is fogyóban. Sajnos nem látom, hogy több fát tudnánk termelni, mint amennyit elégetünk. Előbb utóbb elfogynak az erdők.
Imádom az ilyen őszi időszakot, mert mindenki szemetet éget a környéken a kazánokban.
Fával egyébként nem olcsóbb szerintem a fűtés a gázhoz képest, csak kevesebbet fűtenek és nincs olyan meleg mint a gázzal. Az egyenletes hőmérsékletet tart. A fa hirtelen nagy meleget csinál, aztán kihül a kazán és reggelre a ház is. Lehet kezdeni a tüzeléstdbius!
Jó az a gyufa. Az a piros gomb 1-2 évig ad csak szikrát, aztán behal és jöhet a gyufaLátszik is a kazánon, hogy már gyufázták párszor
(az a kis koromnyom a gyújtóláng ablakánál)
-
PLaci58
addikt
válasz
diablo1984 #23792 üzenetére
Ezek a megszokott, szabványos USB csatlakozók:
Ez pedig a mobil micro-USB, amit több mobiltelefon gyártó, élén a Nokiával 2007-ben szabványos csatlakozóként elfogadott :
Méretét tekintve kicsit szélesebb, de jóval laposabb mint a mini-USB, a csatlakozó külső méretét nézve.
-
PLaci58
addikt
válasz
zolikaDB #17787 üzenetére
Nekem Acer Aspire 3694 Celeron M440, intagrált VGA 950 és nem melegszik. A hűtőventillátor 40-50 fok között dolgozik. Az szerintem nem meleg. A melegedést (ha rendesen kitakarították) okozhatja a HDD is. Nekem most egy 500-as Hitachi van benne. Csendes, nem melegszik. A Samsung 250-es szívás volt.
gps76! A M440 Celeron nem maxon teker
-
PLaci58
addikt
Nálam felejtős ez a technika. Már régen lefutott és sajnos nem vált be. Van ilyenem. Az elemek hamar tönkrementek, kicsi a kapacitásuk, csak olyan helyen használható, ahol nincs szükség áramra !!!
Halkan jegyzem meg, hogy minden alkáli elem tölthető
Sajnos nem minden az amire az van írva.
Egy Duracell-t 2-3 -szor is fel tudtam tölteni, egyre csökkenő kapacitással.
Hamar szekrénybe került a ketyere.Ha egy fényképezőgép már nem kapcsol be akkumulátorrol, akkor elemről se bírja sokáig.
Így jártam egy HP-val és most egy Polaroid is kezdi ezt játszani. Évekig ment szépen, aztán küszködés volt az állandó akksi illetve elemcsere. Megoldás új fényképező vásárlása(szerintem)
-
PLaci58
addikt
válasz
RootRulez #15533 üzenetére
Óvatosan a kempinggel! Rohadt nagyot lehet vele esni, köszönhetően a kis kerekeinek és a szuper kormányának.
Ma éppen ezen röhögtem.
Nagy csörgés az utcán. Mondom magamban, hogy elesett bicajjal valamelyik gyerek.
Kinézek az ablakon, kemping az árokparton, gyerek sehol. Pár perc múlva egy erős 40-es "úr" mászott ki az árokból. Kikapart maga után valami jó nagy flexet is. Felállította a bicajt (majdnem átesett rajta). Ekkor már kezdett bennem derengeni, hogy esetleges italos a koma. Szerencsére innentől tolta a bicaját, igaz nagyrészt az út közepén, de inkább váltogatta a két széle között. 2 ház után mégiscsak felült. Megúszta az esést és az árkot is sikerült egy hirtelen kormánymozdulattal elkerülnie és egy kocsibejáróról visszatérni az útttestre. Nem tudom meddig jutott, de nagyon bátor és határozott ember volt -
PLaci58
addikt
válasz
vinnyejones #15178 üzenetére
Első körben áramtalanítanám vagy 10 percre. Hátha egy újraindulás megoldja a dolgot (mint a windowsnál
)
Szerintem csak a garanciális szervizeiben tudják javítani. -
PLaci58
addikt
válasz
#65675776 #14489 üzenetére
A Sandisk-el még nem volt gondom, de a Kingston rettenetes.
Legutóbb egy Emtec-el szívtam. Úgy tűnik melegedés hatására eltűnnek róla a fájlok.1x vitáztam valakivel, hogy milyen jók a Kingson-ok.
Azt mondta neki 2 is van és semmi baja velük.
Az egyiket elhagyta a másikon keresztül ment az autóval -
PLaci58
addikt
Nekem is volt hasonló gondom egy MX440-el. Mindíg lefagyott a filmeknél, meg amikor kedve volt. Én is melegedésre gondoltam, de én cseréltem valamikor rajta hűtőt, úgyhogy ez kizárt
.
Cseréltem másik VGA kártyára és a hiba megszűnt (amíg meg nem adta magát a kártya).
MX440 visszakerült. Időnként lefagyott továbbra is.
Nemrégen procit cseréltem, celeronról P4-re s lőn csoda, nem fagyogat, stabilan megy -
PLaci58
addikt
válasz
ng0ofy #13820 üzenetére
Ha jól látom mikró USB : Fuji USB kábel
Nem ismerek csak 4 féle USB csatlakozót:
USB-A (normál)
USB-B (nyomtató)
mini USB
micro USB -
PLaci58
addikt
válasz
Drughi #12350 üzenetére
Csak megjegyzem, hogy ha a T már továbbadta a tartozást, akkor velük már nincs érvényes szerződésed. A behajtó cégnek nem sűrgős. Addig is kamatozik. Az 1 éves időtartam a bírósági eljárásnál lényeges. A behajtó cégnek bizonyítania kell, hogy időnként felvette veled a kapcsolatot. Ez lehet telefon, levél, bármi.
Nade a szolgáltatást bizony fizetni kell a szerződés lejáratáig, akár használod, akár nem.
-
PLaci58
addikt
válasz
ati012 #12298 üzenetére
Találtam másik linket is : bosh-elektromobil
-
PLaci58
addikt
válasz
ng0ofy #12276 üzenetére
Melyik csapatra gondolsz, mert 2010-ben 2 debreceni csapat volt, az egyik 2009-ben megnyerte a versenyt. Ha jol emlekszem 6 furot kaptak a csapatok es ha leszamitjuk a valtot, lancot, szabadonfutot, akkor akar kozvetlen hajtasnak is nevezhetjuk.
Bocsi, nincs e`kezetem. -
PLaci58
addikt
válasz
Laraxior #10738 üzenetére
Csak annyit tennék a témához, hogy nem vagyunk nagy cukor felhasználók, de használunk, teába, kvba...
Tavaly ha jól emlékszem 175Ft/kg.-ért vettem 10 kilót. Még van belőle. Már nem annyi az akciós cukor? A múltkor a tecsóban is tolt valaki egy tele kocsi cukrot. Meg is jegyeztem "halkan", hogy mennyi pálinka lesz ebből. Csúnyán nézett rám
A Vénusz olajat nemrég még 330-ért hajtottam, akciósan 300-ért, ma meg akcióban 449?
A bank megemelte a számlavezetési díjat augusztusban. Na itt most abbahagyom .... -
PLaci58
addikt
Miskolcra nem jön valaki mostanában?
-
PLaci58
addikt
válasz
Sanyabá #9303 üzenetére
Éppen ma nézegettem én is.
Nem rossz üzlet
Minden licit 10 Ft (Bid(é)).
Ha nem te nyered, akkor is buktad a liciteid értékét, ha te nyered akkor is.
Nagyon csábító, de nem lehet tudni, hogy meddig nyomatják a licitet pl. az eladók.Ami feltünt, több lezárt licitnél is, hogy a licitek száma és a vételi ár nem stimmel, holott 1 licit 1 Ft-ot emel az áron. Szerintem ha van 1200 licit, akkor 1201 Ft-ért kellene megkapnom (+amit buktam a licitálással vagyis a Bideket).
-
PLaci58
addikt
válasz
vinnyejones #7331 üzenetére
Miben van ez a cső, disco strobiban?
A conrad oldalán 1690,-ért árulnak egy disco strobiba való spirál csövet.
Ha szép átlátszó a cső, akkor nem kell cserélni. Fémgőz lecsapódás szokott rajta látszani a használat során, ami csökkenti a fényerőt és egy idő után már nem villan. -
PLaci58
addikt
válasz
vinnyejones #7300 üzenetére
Az nem izzó, hanem villanócső. Nincs izzószála. A cső két végén van kivezetés, erre kötik a 3-400V-os = feszültséget és a harmadik kivülről körbetekert vezetékre adott nagyfeszültségű impulzussal gyújtják be. Ilyen alakút még nem láttam, de vakukból esetleg pótolható. Mondjuk ilyen foglalttal nehéz feladat lesz.
-
PLaci58
addikt
válasz
vinnyejones #6579 üzenetére
A helyedben megnézegetném a tápegységeket. Valami kapcsolóüzemű táp csinálhat ilyen zajt. Nekem legalábbis van egy amelyik hasonlót produkál (IDE-SATA -->USB illesztő tápja).
Megpróbálnám kicserélni az USB kábelt is. Hátha. -
PLaci58
addikt
válasz
diablo1984 #4511 üzenetére
Ha kapsz is ilyen Videoton hangdobozokat, akkor azokban már elporladt a gumiszél régen.
(Tapasztalat) -
PLaci58
addikt
Miskolcra nem jön valaki mostanában?
-
PLaci58
addikt
válasz
RexpecT #4195 üzenetére
Igy van! A kérdés csak az, hogy mit nevezünk "nem sok"-nak
A mai plazmák fogyasztásban közelítik az 5 évvel ezelőtti LCD-ket.
A 2-3x-os az már nem sok?
Véleményem szerint a mai TV-k fogyasztása nagyságrendileg (nem pontos mért adat, hanem az én kizárólagos véleményem!), ugyanolyan fényerő, felbontás (Full HD) és képméret (50") esetén kb. így alakulnak:
LED-LCD: kb. 50W
LCD: kb. 100W
Plazma: kb. 250W -
PLaci58
addikt
válasz
balinyo #4191 üzenetére
Ha a boltban jobban tetszik a Samsung mint a Pana, akkor vedd meg nyugodtan. Otthoni körülmények között is simán be tudod majd állítani magadnak.
Mondjuk mai eszemmel nem vennék plazmát, inkább LED-LCD-t. Egy éve még sajna nem voltak. Egy 50"-os Full HD-nak nem semmi a fogyasztása -
PLaci58
addikt
Simán. Egy kék LED-et párhuzamosan kötsz a hangszóróval. Nem árt egy kis ellenállást tenni a LED elé (mondjuk 10 Ohm).
Kb. 3,3V a LED nyitófeszültsége, de a lényeg, hogy egy elég szűk tartományban ugyan, de nagyjából lineáris. [link]
Jól látszik, hogy ennek a típusnak pl. 2,8 és 3,8V között elég lineáris a karakterisztikája.
Vagyis ebben a feszültségtartományban a kibocsátott fény arányos a feszültséggel. -
PLaci58
addikt
válasz
matykooo #2581 üzenetére
Azt gondolnám bármelyik futárcég elhozza.
Itt próbáltad? : Futarcom szolgálat, TEL.: 3405-060
Innen szedtem -
PLaci58
addikt
embe - nem teló - hanem meló !!! melós embert vettem fel - ergo droid .
Csodálkoztam is, hogy mennyit változott a világ, hogy nekem a droidról a robot, a munka jut eszembe, másoknak meg az androidos telefon
Mondjuk azt nem értettem, hogy lehet a telefontól több szabadideje valakinek
-
PLaci58
addikt
Csak egy UP az új topicnak
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Minden ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest