Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tv
senior tag
Gondban vagy srácok. Nem bírom telepíteni az Nvidia drivert. [link] Innen szedtem le a drivert. Ezt írja : No precompiled kernel interface was found to match your kernel. Nagyon kezdő vagy a témában ezért lövésem sincs mit kellene tennem. Valahol olvastam, hogy a gcc-t hiányolja, azt feltettem "apt-get install buid-essential"-al, de a helyzet nem változott
Tudnátok segíteni légyszi? -
Tv
senior tag
Köszi a segítséget mindenkinek. A Lenny gond nélkül felment
.bambano :
én is 31-et látok, de felőlem a kincsessziget térképe is lehet rajtuk, én akkor se töltök le egynél többet 
-
Tv
senior tag
IDE-s a meghajtó. A Lenny valószinűleg tényleg fel fog menni, mert abból már próbáltam egy liveCD verziót, hogy megnézzem milyen, és ment is normálisan cd-ről. Azonban ez még "testing" fázisban van, ezért nem akartam még telepíteni ezt. Vagy ez nem gond? [link] Innen leszedem a cd1-et és annyi igaz?
-
Tv
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Köszi a választ. Viszont most olyan gondom van, hogy nem ismeri fel a cd-romot a telepítő. Elindul a telepítés, és amikor kiválasztom a nyelvet, meg a bill. kiosztást, elkezdi keresni a hardvereket, de a cd-t nem leli
Lehet ez amiatt, hogy újraírható lemezről próbálom telepíteni? Cd-ről és Dvd ről is próbáltam már (mindkettő újraírható). -
Tv
senior tag
Sziasztok! Volna két láma kérdésem. A debian telepítéséhez ugyen elég az első cd? Pontosabban utánaolvastam, és tudom, hogy elég, de ha csak arról telepítem akkor egyből a gnome felületet kapom ugye? A grubbal ugye semmit nem kell kinlódni, hanem beállítja magát, és indításkor választhatok az oprendszerek közt? (mint pl. Ubuntunál , eddig azt használtam xp mellett)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Lightyear - befektetési app
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Köszi a segítséget 
Tudnátok segíteni légyszi?
.
én is 31-et látok, de felőlem a kincsessziget térképe is lehet rajtuk, én akkor se töltök le egynél többet 
Lehet ez amiatt, hogy újraírható lemezről próbálom telepíteni? Cd-ről és Dvd ről is próbáltam már (mindkettő újraírható).