Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabeszka197
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Igazából jelenleg a helyzet ez : a gépen normál módon fenn van egy Linuxmint 18. Eléggé instabil : sokszor nem tud felhasználót váltani, szakad a net, elfelejti a nyomtatót, van vele bajom elég.Felraktam rá egy Virtualboxot a célból, hogy különböző disztrókat kipróbálgatnék, és amelyik legjobban tetszik a célszemélynek ( ithoni irodai felhasználásra kellene majd), arra cserélem élesben a Linuxmint-et.
Nem egy ócskavas gépen van a Mint sem, ezért nem értem, mi a baja a 18-assal.A 17-el gyönyörűen ment, még azt az esélyt megadnám neki, hogy azt visszarakom, ugyanakkor vonz az újdonság vélt varázsa is :-)
-
csabeszka197
csendes tag
Sziasztok. Linuxmint-en futó Virtualbox-ra szerettem volna feltenni a Debian 8-as Jessie-t, netinstallból. A Virtualbox konfignál azt mondtam, hogy a hálózat Bridge legyen.A Telepítő elindul, de a szoftvercsomagok telepítésénél állandóan elszáll, továbbá nem látja a kiválasztott tükröt. Lehet, a netinstall nem jó? Vagy rossz helyről töltöttem le?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest