Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Autós kamerák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pepeba
csendes tag
válasz
gyulank
üzenetére
Üdv.
Igen működött, de csak root terminálablakból. Szövegszerkesztőből nem lehetett menteni. (azért annyira nem vagyok láma hogy ne értsem meg amit írtál és ismételtem megköszönöm.)
Miután más egyéb dolgot sem tudtam megoldani, pl. egy progi regisztrációját sem, újratelepítettem a Debian-t.
Hihetetlen, de most meg már minden OK.
Valószínű a telepítésnél valamit elkavartam és a jogosultságoknál lehetett valami probléma. -
pepeba
csendes tag
válasz
gyulank
üzenetére
Természetes az volt nekem hogy Linux-ban is kezdő vagyok.
Egyébként próbálkoztam file kezelővel és szövegszerkesztővel is, de nem működik a dolog. Nem engedi a mentést. Valami nem jól működik, mert jelenleg egy licenszet nem enged hitelesíteni. Azt mondja nem jó a root jelszavam. -
pepeba
csendes tag
Üdv.
Most kezdek ismerkedni a Debian-al és a Samba beállításokhoz kérek segítséget. (WinXP-vel lenne szükségem kapcsolatra)
1. nem tudom módosítani a Samba config-ot, pedig root-ként jelentkezem be (nincs hozzáférésem), mi a megoldás?
2. ezért az XP tartományát módosítottam, 'látom' a Debian gépet, üres könyvtárként. Mit kell tennem Debian/Samba oldalon hogy elérjem a file-kat. Itt a megosztást hogyan kell megvalósítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Automata kávégépek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest