- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blasius
tag
válasz
Rat.Sand
üzenetére
Ezek a hibaüzenetek jönnek amikor megküldöm a telepítést pipből:
sudo pip install pyside6ERROR: Could not find a version that satisfies the requirement pyside6ERROR: No matching distribution found for pyside6Nem nyafog függőségekre.
A 'clang'-ot ami a linken volt azért felraktam ('apt-get'-el probléma nélkül települt), de szerintem ez csak a csomag fordításához muszáj hogy meglegyen.
(próbáltam 'PySide6'-ként írni is) -
Blasius
tag
Sziasztok,
Egy Debian Bullseye arm64 disztróra szeretnék PySide6-ot (Esetleg PyQt6-ot) rakni. Próbáltam az apt-get-tel és pip-pel is, de egyikkel sem találom a csomagot. Valakinek volna ötletete hogy hogyan tudnám feltenni, illetve hogy egyáltalán fel lehet-e tenni.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest