- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Nem tudom a képernyőfelbontást módosítani. Valaki tudna segíteni ebben?
KDe-t használok. -
Inv1sus
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Az egy cd-s kde változatot kezdtem el felrakni, és mikor rákérdezett akarok-e más csomagot installálni, felraktam valami ppp-vel kezdődő csomagott.
Utána rákérdezett a felhasználónévre és a jelszóra és voalá, már volt is net O.o.De már el is akadtam a konfigurálásba. A képernyő felbontása stabil 1024x768-ra beállt és nem tudom átállítani 1280x800-ra. Majd holnap meghackelem, mert most elfáradtam egy picit

-
Inv1sus
addikt
Ha debianból leszedem az első cd-t, akkor feltudom telepíteni anélkül, hogy másik cdt kérne?
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Szeretném felrakni a laptopomra a debiant. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes letölteni a legújabb verziót vagy jó az ami nekem van, szintén 4.0-ás, de régebbről. És hogy nekem az i386-os jelzésű telepítés kell? Mert ezt soha nem vágtam, hogy melyik mire jó. Egyelőre ennyi lenne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KDe-t használok.
Utána rákérdezett a felhasználónévre és a jelszóra és voalá, már volt is net O.o.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)