-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Inv1sus #2566 üzenetére
a maceras az tul finaom fogalmazasmod
elfelejtettem mondani, hogy adsl eseteben inkabb ne is probalkozz netinstallal, mert nagyon ugy tunik, hogy kihagytak belole a pppoeconf csomagot (azzal lehet beloni az adsl-t)
amugy annyi lenne a menete, hogy mikor beallitja a halot, inditasz egy shell-t (akar masik terminalon) es ott elinditod a pppoeconf nevu programot
az kerdez parat, s mire befejezed, mar van is net -
VladimirR
nagyúr
válasz
Inv1sus #2561 üzenetére
ujabb verzio jelenleg a lenny/sid, vagyis az unstable es a testing
egyelore meg nem valtak szet, lehetnek benne instabil csomagok, azt cserebe viszont ujabbak, mint az etch-ben levok (amik egy resze mar most elavultnak szamit)az i386 pedig a processzorodra vonatkozik, vagyis hogy 386-osra vannak forgatva a csomagok
ha van (most sorozes utan lusta vagyok megnezni) erdemes i686-osat leszedni, ebben mar van mmx, meg ss3, amit minden proci tud mar manapsag
ha a64-es procid van, akkor erdemes ennek megfelelo valtozatot leszedni (szerintem, de ezzel sokan vitatkoznanak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged