Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Keychron egerek bemutatója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Köszi.

-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnám lementeni a teljes rendszert cakk pakk, majd egyszer valamikor visszatenni? Közben majd windows teszek rá, és megváltoznak a partíciók mérete is.
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Mivel a torrent keresőszóra nem sok friss találat van. Szóval jelenleg egy torrentflux van fent ami manapság nem a legfrissebb, mert ahogy én láttam már nem fejlesztik. Nem is lenne ezzel gáz, csak az a baj, hogy nem működik.
Szóval segítséget szeretnék kérni, hogy melyiket érdemes feltenni. Nem vagyok otthon linuxba, de alap dolgokat el tudok végezni. Valami olyan kellene, amivel én is el tudok boldogulni. Egy normális webes elérésű kezelőfelülettel megáldottra gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval segítséget szeretnék kérni, hogy melyiket érdemes feltenni. Nem vagyok otthon linuxba, de alap dolgokat el tudok végezni. Valami olyan kellene, amivel én is el tudok boldogulni. Egy normális webes elérésű kezelőfelülettel megáldottra gondoltam.