- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kompakt vízhűtés
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #9993 üzenetére
"De tudatosan? Mármint tisztában vagy a különbséggel su és sudo között? (ha nem, akkor ugye minek)"
Hát, nem igazán értem. A su-val lépek be a terminálba rootként, amúgy meg felhasználóváltással tudnék bármit is csinálni benne, ha nem rakom be a mezei profilom a sudoersbe. Ha benne vagyok a sudoersbe, akkor meg sudo-val is tudok rendszergazdai jogosultságot igénylő dolgokat csinálni.
"Mármint a Win? Lófüttyöt, az úgy a legbiztonságosabb, ha soha nem látja egyik meghajtóm nyomát se!
"
Hát nem tudom. Mindenesetre nálam mindig volt egy görcs Windows alatt, hogy valami vírust összeszedek, amire végülis kevés az esély, ha ésszel "biciklizek" az interneten, de ki tudja... Önmagában vicc, hogy egy külső víruskereső programot még ajánlott feltenni rá, mert a virtuális kártevők garmadája lesi kiéhezetten a júzer adatokat a nap 24 órájában.
Szerk.: régen amúgy XP meg Millenium alatt kelt-feküdt a rendszerem, mert minden Warezos sz*rt összeszedtem, ami csak létezett. Míg el nem kezdtem dolgozni, addig crackelt játékon kívül más nem volt a gépemen, velük együtt meg jöttek a sz*rok is. Amint lett pénzem fel is regeltem a Steamre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Windows 11
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- ASUS routerek
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Kompakt vízhűtés
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest