- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #9993 üzenetére
"De tudatosan? Mármint tisztában vagy a különbséggel su és sudo között? (ha nem, akkor ugye minek)"
Hát, nem igazán értem. A su-val lépek be a terminálba rootként, amúgy meg felhasználóváltással tudnék bármit is csinálni benne, ha nem rakom be a mezei profilom a sudoersbe. Ha benne vagyok a sudoersbe, akkor meg sudo-val is tudok rendszergazdai jogosultságot igénylő dolgokat csinálni.
"Mármint a Win? Lófüttyöt, az úgy a legbiztonságosabb, ha soha nem látja egyik meghajtóm nyomát se!
"
Hát nem tudom. Mindenesetre nálam mindig volt egy görcs Windows alatt, hogy valami vírust összeszedek, amire végülis kevés az esély, ha ésszel "biciklizek" az interneten, de ki tudja... Önmagában vicc, hogy egy külső víruskereső programot még ajánlott feltenni rá, mert a virtuális kártevők garmadája lesi kiéhezetten a júzer adatokat a nap 24 órájában.
Szerk.: régen amúgy XP meg Millenium alatt kelt-feküdt a rendszerem, mert minden Warezos sz*rt összeszedtem, ami csak létezett. Míg el nem kezdtem dolgozni, addig crackelt játékon kívül más nem volt a gépemen, velük együtt meg jöttek a sz*rok is. Amint lett pénzem fel is regeltem a Steamre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged