Hirdetés
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Sajna tényleg az van, amit írsz, még talán 7-ig jó volt minden, de emlékeim szerint a 8-nál már volt gondom, live-ból telepítettem és a GRUB-ot nem rakta fel normálisan, szívtam vele, míg aztán írták valamelyik topikban, hogy ne live-ból telepítsem és akkor jó lesz....most nemrég meg behozták ezt a Calamaris helpert, persze a régi telepítősegédes kezdőknek kicsit nehézkes volt ez tény, de jóval részletesebben lehetett megcsinálni a telepítés beállításait, plusz már ekkor lehetett screenshotot is készíteni!

Ha képben van az ember debianilag, akkor ezek nem olyan eget rengető problémák. A kezdőket viszont meg tudja szívatni rendesen.
Én soha nem értettem egyet azokkal, akik kezdőnek Debian telepítését javasolták! Persze ha van kis affinítás a dolgok megismeréséhez, akkor hasznos lehet, amúgy meg ott a konyhakész disztrók garmadája!
Valóban sok kezdő megszívta, hogy csinált root jelszót is, utána már csapdában is volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Könyvajánló
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.11.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valóban sok kezdő megszívta, hogy csinált root jelszót is, utána már csapdában is volt!