- Acer notebook topic
- OLED monitor topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- 3D nyomtatás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nagyon rég láttam talán Ubuntu vagy Arch videón Compiz effekteket, sőt még bőven Windowsos időmben tesóm laptopján mutogatta ezeket. Talán ott fészkelte be magát a fejembe, hogy Linuxot fogok használni...igaz a Cinnamonon sosem használtam semmilyen effektet, itt külön kisalkalmazásokban vannak compiz klónok! A KDE plasma is kb a compiz-t építette be effekteknek, de tényleg nagyon látványosak ezek!
Cinnamont nem nagyon ismerem, 1-2 alkalommal láttam YouTube-os videóban.
Hát ugye pont a Cinnamon nem a nagy wooow látványra megy rá, de ettől kb majdnem KDE szintű/minőségű kinézete van, viszont nálam mindig működött minden-féle VGA megoldás vele, KDE-n meg a compositor miatt állítgatni kellett, hogy ne essen szét a kép meg ne hullámozzon. No de mindegy is, egy DE-t nem YT-on kell nézegetni, hanem a valóságban kipróbálni!
Ez a thai terminal nekem sincs meg, de tuti klassz lehetett!
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest