- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anno én is lemondtam a játékokról inkább, de nem féltem a Linuxtól, annyira elegem volt a Windowsból, hogy behatárol, korlátoz mindenben és kb azt kaptam a Linuxtól, amit szeretek mai napig is, itt a behatároltság, korlátozás az én tudásomon és kíváncsiságomon múlik csak, azt csinálok meg vele, amit csak szeretnék! Igaz lassan 9 éve a Linux Mint Cinnamont használom napi szinten, de rengeteg disztrót kipróbáltam és ez a szabadság érzése is tetszett benne. A csomagkezelés, frissítések rendszer és programok szintjén tényleg egyszerű és nagyszerű.
Ma már különösebben az se kell, hogy érdekeljen, hogy meló miatt mindenféle MS szutykot kell használnom, Teams, Outlook meg bánat tudja miket még, ezekhez sem kell Windows, böngészőből elvagyok ezekkel és/vagy mobilon.
Visszagondolva anno a főiskolai könyvtárban is valamelyik Linux futhatott, csak a webböngészőt tudtam rajta megnyitni, semmi mást nem engedett, ennyiből hülyebiztos rendszer lehetett, mert az egyik hülyét (engem) visszatartott, hiába kattingattam kíváncsiságból mindegyik ikonra az asztalon, nem voltak végrehajthatóak.
A könyvtáros ismerte a Linuxot és jó kis kioszk módba állította be a rendszert!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3184, 96% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest