Hirdetés
- VR topik
- SSD kibeszélő
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
olivera88
üzenetére
Erre gondoltam:

Ha nem az van beállítva, esetleg érdemes lenne empty session-nel megpróbálni.A másik megoldás a sh4d0w által javasolt módszer, ha még nem laktad be nagyon. Vagy egy új felhasználó létrehozása.
(#8232) tlac
Én mindig utáltam a KDE-t, átlagban 2 óráig bírtam, aztán töröltem a gépről.
Azonban az openbox után valami újra vágytam, és többek között az Activities nagyon bejött, ill. a Dolphin a legpraktikusabb file manager számomra (persze Thunarral is elvoltam).
1-2 hónapja már KDE-t használom napi szinten és általában véve eléggé bejön, igaz Arch Linuxnál nem volt ennyi gond vele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- SSD kibeszélő
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Jövedelem
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Azonban az openbox után valami újra vágytam, és többek között az Activities nagyon bejött, ill. a Dolphin a legpraktikusabb file manager számomra (persze Thunarral is elvoltam).