-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
olivera88 #8233 üzenetére
Erre gondoltam:
Ha nem az van beállítva, esetleg érdemes lenne empty session-nel megpróbálni.A másik megoldás a sh4d0w által javasolt módszer, ha még nem laktad be nagyon. Vagy egy új felhasználó létrehozása.
(#8232) tlac
Én mindig utáltam a KDE-t, átlagban 2 óráig bírtam, aztán töröltem a gépről.Azonban az openbox után valami újra vágytam, és többek között az Activities nagyon bejött, ill. a Dolphin a legpraktikusabb file manager számomra (persze Thunarral is elvoltam).
1-2 hónapja már KDE-t használom napi szinten és általában véve eléggé bejön, igaz Arch Linuxnál nem volt ennyi gond vele. -
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3186, 96% Akkumulátor
- Önerő nélkül is. Részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest