-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
SATA_boy #7174 üzenetére
Magyarországán van még egy BME-s repó is, egyébként nem biztos, hogy ezek lesznek a leggyorsabbak, hiába vannak közel.
Ezek a backport-os tárolók nem jelentenek veszélyt a rendszer stabilitására?
az a kettő biztos nem
ráadásul a debian-osból magától semmi nem települ fel, csak ha te direkt szeretnéd
erre írtam a példát: apt-get -t jessie-backports install libreoffice-coreEgyébként fura hogy miért nem használnak már https-t ami biztonságosabb kapcsolatot jelentene.
szerintem felesleges, valamilyen aláírásos védelem van, de nem tudom hogyan működik
pl. a mozillásnál: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest