Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
a man interfaces szerint:
Lines beginning with the word "auto" are used to identify the physical interfaces to be brought up when ifup is run with the -a option. (This option is used by the system boot scripts.) Physical interface names should follow the word "auto" on the same line. There can be multiple "auto" stanzas. ifup brings the named interfaces up in the order listed.
Lines beginning with "allow-" are used to identify interfaces that should be brought up automatically by various subsytems. This may be done using a command such as "ifup --allow=hotplug eth0 eth1", which will only bring
up eth0 or eth1 if it is listed in an "allow-hotplug" line. Note that "allow-auto" and "auto" are synonyms.Ez alapján az allow-hotplug is jó lehet neked, mert a 'brought up automatically by various subsystems' kifejezésbe a boot is beleérthető és beleértendő. Egy másik oldalon olvastam, hogy az allow-hotplug és az auto közt az az egyik különbség, hogy az auto mindenképpen feljön bootkor, az allow-hotplug pedig csak akkor, ha be van dugva, de akkor viszont igen - bootkor is
Ugyanakkor az /etc/init.d/networking restart esetén állítólag az allow-hotplug nem jön vissza, az auto igen. De ilyet ritkán használ az ember.
Szóval szerintem nyugodtan tegyél egy próbát az allow-hotpluggal, jó eséllyel ez fog kelleni neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Yettel topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen TV-t vegyek?
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- VoLTE/VoWiFi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Napelem
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest