Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Nos ez nem tudom miért nem futott le, de ebben több telepítendő csomag is van egyszerre. Azóta sikerült?

(#6032): Az írás elavult, mert itt még szórakázni kell a MATE-et tartalmazó külön repókkal, holott már beletették a wheezy backportsba. Így nem kell keyringgel sem bazakodni, hanem csak beírod a backports repót a sources.list-be és egy apt-get update után már menni is fog a MATE telepítés.

De ez sem sokáig kell, mert MATE lesz a default DE a közelgő új Debian kiadásban (szerintem majd valamikor 2015 nyár felé) a gnóm 3-at meg remélem kivágják a fenébe úgy ahogy van.

De ez sem sokáig kell, mert MATE lesz a default DE a közelgő új Debian kiadásban

A distrowatchon az XFCE- t írják alapértelmezettnek.

(#6034) soldi3r
    alapvetően innen érdemes tárolókat felvenni:
    http://debgen.simplylinux.ch/
    MATE meg Wheezy backportból:[link]

• soldi3r
    veterán

Nos ez nem tudom miért nem futott le, de ebben több telepítendő csomag is van egyszerre. Azóta sikerült?

(#6032): Az írás elavult, mert itt még szórakázni kell a MATE-et tartalmazó külön repókkal, holott már beletették a wheezy backportsba. Így nem kell keyringgel sem bazakodni, hanem csak beírod a backports repót a sources.list-be és egy apt-get update után már menni is fog a MATE telepítés.

De ez sem sokáig kell, mert MATE lesz a default DE a közelgő új Debian kiadásban (szerintem majd valamikor 2015 nyár felé) a gnóm 3-at meg remélem kivágják a fenébe úgy ahogy van.

Felig meddig igen, de azota ujratettem a particiok meretezese miatt, kicsit nagyobb hely kellett a Win7nek es a rajta levo XP modnak, de most nem a netinstallrol, hanem a DVDrol, ez volt keznel.
    Talan holnap ra tudom tenni erre is a MATEt. Akkor kovetem az elso leirast ismet, csak ne kellene annyit gepelni :)
    Addig is megkerdezem, milyen tarolokat erdemes felvenni meg? A syanptic itt is mukodni fog gondolom.

Új hozzászólás Aktív témák