- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon #6033 üzenetére
De ez sem sokáig kell, mert MATE lesz a default DE a közelgő új Debian kiadásban
A distrowatchon az XFCE- t írják alapértelmezettnek.
(#6034) soldi3r
alapvetően innen érdemes tárolókat felvenni:
http://debgen.simplylinux.ch/
MATE meg Wheezy backportból:[link] -
soldi3r
veterán
válasz
Apollyon #6033 üzenetére
Felig meddig igen, de azota ujratettem a particiok meretezese miatt, kicsit nagyobb hely kellett a Win7nek es a rajta levo XP modnak, de most nem a netinstallrol, hanem a DVDrol, ez volt keznel.
Talan holnap ra tudom tenni erre is a MATEt. Akkor kovetem az elso leirast ismet, csak ne kellene annyit gepelni
Addig is megkerdezem, milyen tarolokat erdemes felvenni meg? A syanptic itt is mukodni fog gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest