- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen házat vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
Szia!
Uhh sajna nem ismerem közelről a Debiant, mert én Gentoo -t használok,
de ''hallottak'' alapján hasonló csomagkezelő rendszerrel mennek. Namost ez a ''MARADÉKTALANUL'' mit jelentene? Nem elég alapos a csomag-eltávolítás? Vagy a függőségeket csak fölrakás irányba kezeli, ''letelepítéskor'' nem? Egyébként tapasztalataim alapján a Gnome kb. ua gyors mint a Kde(nálam 3.1.2), de mint mondottam Gentoo -s vagyok, az meg forrásból építkezik, és így már lehet hogy mondjuk a Gnome ''Generic'' munkakörnyezetként jobban megállja a helyét mint a Kde. De majdcsak idetéved egy-két Deb. -es fickó,
aki erről mesélni tud.
''Kezdek elpártolni...'' Háát ha többször nem is, egyszer meg kell szenvedni hogy jó legyen az op. még nálam is.
(Pedig a Gentoo leginkább már a gyurmához hasonlítható formálhatóság szempontjából
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ''hallottak'' alapján hasonló csomagkezelő rendszerrel mennek. Namost ez a ''MARADÉKTALANUL'' mit jelentene? Nem elég alapos a csomag-eltávolítás? Vagy a függőségeket csak fölrakás irányba kezeli, ''letelepítéskor'' nem? Egyébként tapasztalataim alapján a Gnome kb. ua gyors mint a Kde(nálam 3.1.2), de mint mondottam Gentoo -s vagyok, az meg forrásból építkezik, és így már lehet hogy mondjuk a Gnome ''Generic'' munkakörnyezetként jobban megállja a helyét mint a Kde. De majdcsak idetéved egy-két Deb. -es fickó,