-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
sztikac #2998 üzenetére
Még1x köszi a tippet, sajnos nem nyert...
Távolról használva két vm létrehozása és ezek néhány indítása/leállítása után elkezdett döglődni a vmware szerveroldali részén valami. (null pointer exception)
Megnéztem a 2.0 által supportált 64 bites rendszereket, de egy olyan sincs köztük, amit én is támogatni tudnék. (enterprise rendszerek + réges-régi Ubuntuk) -
FixY67
senior tag
válasz
sztikac #2998 üzenetére
Az nem, de a help (miután még1x átnéztem) segített.
From the USB controller menu in the toolbar, select the device you want to connect to in the Plugged into Host list.
When the USB device is connected to the virtual machine, it appears as selected in the toolbar menu.Egyre a szöveges menüben kerestem az USB controller menüt. Közben csak egy ikon.
Így már látja...
Köszi.-----
Régebben nem volt egy olyan eltérés a fizetős és az ingyenes vmware között, hogy az ingyenesből hiányzott az USB support?
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fujifilm X
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest