- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
válasz
sh4d0w #10117 üzenetére
Engem nem csapott be. Konstatáltam, hogy nem értem, hogy minek a root és megmaradtam a "hagyiományos" sudózós user mellett. Természetesen belépéskor a jelszó megkövetelése. Apukám mondta anno: Járt utat a járatlanért el ne hagyj! ... A root jelszavát is ellophatják gondolom ... akkor lehet a rendszert bedarálni, mielőtt elviszik a bankot.
-
Friczy
senior tag
válasz
sh4d0w #10117 üzenetére
Van, aki nem látja át. De pl. én is úgy telepítek, hogy van root jelszó, de a napi használatban van sudo is, amit beállítok a sudo csoportra és beteszem a useremet. Nem látom be, hogy ez hiba lenne.
Root jelszóra meg azért van szükségem, mert ha bármilyen ok miatt safe módra van szükség, akkor megáll, és root jelszó kell, ha nincs, akkor ott nem tudsz mit csinálni.Várom a magyarázatot, hogy ez szerinted miért hiba. (tekintsünk el azoktól, akik a sudo-t globálisan nem szeretik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest