Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
olivera88
üzenetére
Oké, akkor a konkrét esettől függetlenül is értem az alábbiakat:
Nem biztos, hogy mindenki tudja fejből, hogy milyen grafikus felületet használsz (ha egyáltalán írtad), ergo a panelt sem. Az, hogy alapértelmezett, nem mond sokat, mert más az alapértelmezett a KDE, Xfce, Gnome, LXDE, Cinnamon stb. alatt.
Vagyis, ha konkrét problémáról van szó, amivel kapcsolatban segítséget vársz, nem árt, ha konkrét információt adsz vele kapcsolatban, hogy ne a válaszoló(k)nak kelljen visszakeresgetni, hogy te mit használsz. Ami lehet, hogy pár hsz-t visszatekergetve nem gond, de ha mondjuk utoljára 1 hete írtál, akkor lehet, hogy lapozgatni kellene, vagy keresőt használni stb. Felesleges plusz körök.
szerk: közben megoldottad. Szóval KDE.

-
tlac
nagyúr
válasz
olivera88
üzenetére
linux-os parancsok általában úgy működnek, ha nincs hiba, akkor nem írnak ki semmit
W: Sikertelen letöltés: cdrom://[Debian GNU/Linux 8.0.0 _Jessie_ - Official amd64 kde-CD Binary-1 20150425-12:51]/dists/jessie/main/binary-i386/Packages
az /etc/apt/sources.list-ből töröld ki a cd-rom-os sorokat
Le van töltve pedig, a /home/oliver/ mappában van.
akkor azt add meg neki
dpkg -i /home/oliver/skype-debian_4.3.0.37-1_i386.deb
-
tlac
nagyúr
válasz
olivera88
üzenetére
uh, van itt minden
architektúrát elírtad, nem i-386
távolítsd el a hülyeséget:dpkg --remove-architecture i-386
apt-get updatenem írtam le szájbarágósan, de a skype nincs benne a repóban, azt kézzel le kell töltened innen
válaszd a debian 7.0 multiarch-ot
és ekkor lesz meg a skype-debian_4.3.0.37-1_i386.deb fájlod, amit telepítesz a dpkg-vel:dpkg -i skype-debian_4.3.0.37-1_i386.deb
vagy tedd abba a könyvtárba, ahol futtatod az előbbi parancsot vagy add meg az elérési útvonalát
majd megint:
apt-get -f install
-
válasz
olivera88
üzenetére
Igen, azt hasonlítom most össze a Mint 17.1 Cinnamonnal.

(#6701) tlac Azért az Ubi alapú Mint- nél másként mennek a dolgok, épp ebben akarok elmélyedni, mert elkényelmesedtem és már azt is kezdem elfelejteni, amit eddig tudni véltem.
(#6702) Cyrin Azért ez túlzás, nem sz@rozta senki. Megjelent, letöltik, használják, ha nem megy valami, akkor ebbe a topikba írnak. Én nem látok itt semmi bibit. Még Kapitánynak is vannak problémái, pedig cikkeket írt a Debian telepítéséről.

-
tlac
nagyúr
válasz
olivera88
üzenetére
tegnap írtam, hogy nekem mit kellett csinálni
-
válasz
olivera88
üzenetére
Akkor fussunk neki még egyszer, innen indul. Szólj, ha leesett.

"de egyébként ha kell a folyamatosan a friss Cinnamon, akkor ott van az LMDE 2 (vagy lehet fel is lehetne pakolni onnan Jessie alá, ha bátor vagy)"
Így indult a thread és én is végig ezt írogattam neked is!
Lehe, hogy egyikőnk write only- ban van, ezzel egyet tudok érteni!

-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest