Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Hujaj azt hiszem ez már nekem mandarinul van.
olyat lehet csinálni, hogy minimális Debian telepítés egy asztali környezettel utána meg Én pakolgatom össze az egész rendszerthez az appokat? Amolyan virtuális legózás.Így nem kellene minden szemetet pl. Thai terminal (wtf?) utólag letakarítanom, hanem csak eleve az lenne fent, amit fent akarok látni. Megjegyzem a Win10be pont ezt utálom. Feltelepítem és alapjáraton tele van szeméttel, vastagon. Takarítsd ki, konfiguráld be, elmegy vele egy nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Hálózatokról alaposan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Marvel Snap
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- TCL LCD és LED TV-k
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 12 mini / 128GB / Yettel függő / 12Hó Garancia / akku:100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
olyat lehet csinálni, hogy minimális Debian telepítés egy asztali környezettel utána meg Én pakolgatom össze az egész rendszerthez az appokat? Amolyan virtuális legózás.