Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Hujaj azt hiszem ez már nekem mandarinul van.
olyat lehet csinálni, hogy minimális Debian telepítés egy asztali környezettel utána meg Én pakolgatom össze az egész rendszerthez az appokat? Amolyan virtuális legózás.Így nem kellene minden szemetet pl. Thai terminal (wtf?) utólag letakarítanom, hanem csak eleve az lenne fent, amit fent akarok látni. Megjegyzem a Win10be pont ezt utálom. Feltelepítem és alapjáraton tele van szeméttel, vastagon. Takarítsd ki, konfiguráld be, elmegy vele egy nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
olyat lehet csinálni, hogy minimális Debian telepítés egy asztali környezettel utána meg Én pakolgatom össze az egész rendszerthez az appokat? Amolyan virtuális legózás.