Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
válasz
bambano
üzenetére
Köszi szépen a Kodis link tanulságos, gyakorlatilag a Kodibuntu előállítását írja le. Még lehet, hogy jól jön valamikor.
Félre érthető voltam, illetve át is gondoltam kicsit, hogy mit szeretnék. Rájöttem, hogy egy DE használatát nem fogom megúszni.
A kérdésem az lenne, hogy melyik DE-t javasolnátok, egy alapvetően szerver szerepkörű gépre, ami a legkisebb erőforrás igénnyel van. Tehát ha lehet a CPU használat közelítsen a nullához (láttam olyat, hogy csak az egér apró mozgatására 20-30%-ra felment a CPU). XFCE -t már próbáltam és ott szenvedtem a PulseAudioval, olvastam hogy LXDE-n sem települ alapból.Openelec-cel az a baj, hogy túlzottan csak a Kodira van kihegyezve. Annyira zárt, hogy –legalábbis nekem– túl nehéznek tűnik (és értelmetlennek), azt bővíteni. Bevallottan ez is a céljuk vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo TAB M11 tablet
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi