-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Sziasztok,
Van egy elég idegesítő és fura problémám Debian alatt. Videóhívások rendszeresen megszakadnak nagyjából fix időközönként (5-10 perc, és gyakorlatilag folyamatosan ezt csinálja) Debian alatt, zoom, google.meet, és most legutóbb az iteach.world, de csak akkor, ha a upc-men csinálom, wifin (90/10mbit) (az asztali gépek vannak kábellel bedugva a routerbe, de azokban nincs webkamera, tehát nincs fel irány). Tavaly volt még usb-s mobilnetem, ami 2/2 mbitet tudott csak, azzal nem volt ez a gond, tehát linuxon van csak gond asszimetrikus kapcsolattal (az iteach-et chrome-mal használtam, a többit firefoxszal)! A családban és az iteach-es tanárom szerint is windowsal és mac-kel nem volt ilyen gondjuk sosem upc-s hálózaton...
Két kérdésem volna:
1. Ki tudja a megoldást erre a problémára?
2. Ha az nftables-ben limit-tel lekorlátozom a bejövő forgalmat 10mbit-re, akkor abból a böngésző (vagy az iteach) mit lát? 10/10mbit-es kapcsolatot, vagy hogy a csomagok 90%-a elvész lefelé???(A céges win10-emen teams-sel nem volt ilyen gond ugyanazon a hálón, sajnos nem tudtam kipróbálni a többi videóhívást rajta, mert nem voltam localadmin, és a céges proxy nem engedte. Ja, és DA-val mentem be a cégbe, szóval gőzöm nincs, hogy ilyenkor hol a fenében kóricálnak a csomagok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest