Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidkoma
tag
Üdv!
Open Office-t telepítenék Debianos Linux Mintre. Letöltöttem a .deb-es csomagot, kibontottam.
Az angol súgó szerint:
2. cd into the DEBS subdirectory of the installation directory. You should see a lot of debs here and one sub-directory called "desktop-integration".
3. Install this new version by typing sudo dpkg -i *.deb
By default, this will install Apache OpenOffice in your /opt directory. Alternatively, you can use a GUI package installer, reference the installation directory, and install all debs at the top level. This may also aid you in determining any dependency problems if they exist.
4. Install the desktop integration features for your setup.
cd to desktop-integration in the installation directory,
and, depending on your package manager/system, install the appropriate desktop interface using dpkg. 5. Finally, start up Apache OpenOffice 4.0.0 to insure it's working.A 4. pontnál a "desktop integration"-höz a könyvtárában ismét beírtam: sudo dpkg -i *.deb
Lefutott, de a végén ezt látom:
Hibák történtek a feldolgozáskor:
openoffice4.1-debian-menus_4.1.10-9807_all.debMit hagyok ki, vagy mit kellene másképp alkalmaznom a sikeres telepítéshez?
Alapból a Libre Office települ fel az LMDE-ben, viszont Windows alatt megszoktam az Open Office-t, ezért szívesen használnám Linux alatt is.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Lexus, Toyota topik
- XPEnology
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bluetooth hangszórók
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest