Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidkoma
tag
Üdv!
Open Office-t telepítenék Debianos Linux Mintre. Letöltöttem a .deb-es csomagot, kibontottam.
Az angol súgó szerint:
2. cd into the DEBS subdirectory of the installation directory. You should see a lot of debs here and one sub-directory called "desktop-integration".
3. Install this new version by typing sudo dpkg -i *.deb
By default, this will install Apache OpenOffice in your /opt directory. Alternatively, you can use a GUI package installer, reference the installation directory, and install all debs at the top level. This may also aid you in determining any dependency problems if they exist.
4. Install the desktop integration features for your setup.
cd to desktop-integration in the installation directory,
and, depending on your package manager/system, install the appropriate desktop interface using dpkg. 5. Finally, start up Apache OpenOffice 4.0.0 to insure it's working.A 4. pontnál a "desktop integration"-höz a könyvtárában ismét beírtam: sudo dpkg -i *.deb
Lefutott, de a végén ezt látom:
Hibák történtek a feldolgozáskor:
openoffice4.1-debian-menus_4.1.10-9807_all.debMit hagyok ki, vagy mit kellene másképp alkalmaznom a sikeres telepítéshez?
Alapból a Libre Office települ fel az LMDE-ben, viszont Windows alatt megszoktam az Open Office-t, ezért szívesen használnám Linux alatt is.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest